“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Baptista Szeretetszolgálat és a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának közös kiállítása

Interaktív formában, a milleneumi fejlesztési célok szem előtt tartásával, a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével megújult a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának állandó kiállítása, valamint új bejáratot avattak a Királypincében pénteken.

Museo Mundial Projekt

Közösen oszt ételt a rászorulóknak pénteken és szombaton a Baptista Szeretetszolgálat, és a Máltai Szeretetszolgálat.

Ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulónak a budapesti Batthyány téren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat pénteken és szombaton.

Tsunami 10

Ten years ago a huge tsunami swept over the Indian-Ocean, which took the lives of nearly 230,000 people and made hundreds of thousands of people homeless. HBAid’s Rescue 24 special rescue team travelled to Sri Lanka immediately to help rescuing the victims.

Cunami 10

10 évvel ezelőtt soha nem látott szökőár pusztított dél-kelet-ázsiában. A katasztrófát követően a Baptista Szeretetszolgálat a helyszínre utazott, hogy segítsen az áldozatoknak.

Karácsonyi köszöntő

Szenczy Sándor karácsonyi köszöntője a Baptista Szeretetszolgálat dolgozóinak, és minden kedves támogatónknak

Baptista Szimfonikusok az Arénában

December 14-én délután újra megrendezésre került a Papp László Sportarénában a Cipősdoboz Akció egyik legnagyszabásúbb rendezvénye, most a Baptista Szimfonikusok közreműködésével.

Museo Mundial

with open windows towards the world

A Baptista Szeretetszolgálat kitüntetettjei - 2014

A Baptista Szeretetszolgálat december 14-én a Papp László Sportarénéban megrendezett koncert keretében idén is kitüntette azokat a munkatársait, akik valamely területen kimagasló munkát végeztek.

„Pont ami kell”

Hírek a pécsi Baptista Pontunktól

Lap tetejére