“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Húsvéti online istentisztelet lesz, jelentkezz Te is, várunk az online térben!

Április 8-án, szerdán 10 órakor Szilágyi Béla, Gál Dávid, Steiner József, Szabó Balázs és Szabó Gabriella vár Titeket!

A mentők és a segélyszervezetek támogatására tett felajánlást a Toyota

Budaörs – A Toyota magyarországi márkaképviselete a koronavírus-járvány elleni védekezéshez húsz gépjárművet ajánlott fel, amelyeket az Országos Mentőszolgálat, egészségügyi dolgozók és nagyobb segélyszervezetek használhatnak majd a munkájukhoz.

Hidraulikus emelők segítik a logisztikai munkát a járvány idején

Biatorbágy – Révész Máriusz kormánybiztosnak, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetőjének a jelenlétében vett át a Baptista Szeretetszolgálat képviselője két hidraulikus kézi emelőkocsit, amelyek ezután a koronavírus elleni küzdelmében segítik a segélyszervezetet.

Ágyneműt vittek munkatársaink egy szabolcsi kistelepülés szegényeinek

Besenyőd – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai meleg takarókkal, ágyneműkkel, paplannal segítették a besenyődi szükségben élő családokat, ezzel is otthonosabbá téve a koronavírus-járvány miatt kényszerűen otthon töltött napokat.

Kórházakba érkezik az adomány étel és ital: köszönjük támogatóinknak!

Budapest – Ezer gyros tálat osztanak szét ezekben a napokban Baricz Dezső programvezető szervezésében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei fővárosi egészségügyi intézmények dolgozói között.

A Béres Gyógyszergyár Zrt. adományai megérkeztek Pécsre és Kiskőrösre

Pécs, Kiskőrös, Mezőszilas, Segesd – A Béres Cseppek azokhoz jutnak el, akiknek arra a legnagyobb szükségük van! Folyamatosan szállítjuk az adományt az idősotthonokba, szociális intézményekbe.

Gombák egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak

Budapest - A fővárosi székhelyű FAYLEN Gomba Termelő és Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság jelentős mennyiségű fehér csiperke gombát adományozott egészségügyi intézményeknek és rászoruló családoknak a Baptista Szeretetszolgálaton keresztül.

Baptista Szeretetszolgálat OSZSK: online módon elérhető az elterelés

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja a kialakult járványügyi vészhelyzetben online módon folytatja megelőző-felvilágosító szolgáltatását.

Tisztítószerekkel segített a Baptista Szeretetszolgálat

Magy – A minap 480 liter hypo-val és kétszer 5 liter folyékony szappannal támogatta a Baptista Szeretetszolgálat Magy Község Önkormányzatát a koronavírus-járvánnyal szembeni küzdelemben.

Béres József adománya és üzenete a pákozdi logisztikai központban

Pákozd - A Béres Gyógyszergyár Zrt. tegnap tízezer üveg Béres Cseppet adományozott a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanácsnak, amely a nagy karitatív szervezetek segítségével juttatja el azokat az egészségügyi dolgozóknak és az idősotthonok lakóinak.

Lap tetejére