“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Az elismerés és a bizalom hangjai

Még az amerikai baptisták is rácsodálkoztak az intézmények szabadságára

Kincsek között a baptista iskola diákjai

Velence - A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskola három osztályának diákjai térítésmentesen élhettek az alkalommal és láthatták január 26-án, hétfőn a világhírű székesfehérvári Seuso-kiállítást.

Üzenet a hajósoknak Seregélyesről

Seregélyes – Lelkes iskolás csapat követi nyomon Fa Nándor és Conrad Colman útját, a fiatalok kérdéseket is feltettek az Atlanti-óceánon vitorlázó hajósoknak.

Esélyegyenlőségi programsorozat - Kulturális kirándulások Budapesten

A Baptista Szeretetszolgálat “Kulturális kirándulások Budapesten” elnevezésű esélyegyenlőségi programsorozata részeként január 23-25. között hátrányos helyzetű gyermekeket lát vendégül a fővárosban.

Kitüntetés a Magyar Kultúra Napján

A Magyar Kultúra Napján Marcali városa kitüntette Bartokos Tamást, a Szeretetszínház igazgatóját

A szeretet hatalma!

A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai kedden este baráti közösségben, neves vendégek társaságában köszönték meg támogatóiknak azt, hogy a korábbi évekhez képest is sikerült bővíteniük azok számát, akik fontosnak tartják a segélyszervezet céjait. Hiszen talán soha korábban nem volt ennyi jószándék és segítő.

Menekült nap

A Baptista Szeretetszolgálat a menekültek befogadásának ügyét tekintve eltökélt a segítségnyújtásban. Budapesten, a nyolcvan fő befogadására képes, jelenleg hatvan fővel üzemelő Családok Átmeneti Otthonát fenntartó Intézményünk olyan menekült, és oltalmazott családok ellátásával foglalkozik, akik vagy háborús, vallási, vagy politikai okokból kényszerültek otthonuk elhagyására.

A Baptista Szeretetszolgálat és a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának közös kiállítása

Interaktív formában, a milleneumi fejlesztési célok szem előtt tartásával, a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével megújult a Budapesti Történeti Múzeum Vármúzeumának állandó kiállítása, valamint új bejáratot avattak a Királypincében pénteken.

Museo Mundial Projekt

Közösen oszt ételt a rászorulóknak pénteken és szombaton a Baptista Szeretetszolgálat, és a Máltai Szeretetszolgálat.

Ezer adag meleg ételt oszt ki rászorulónak a budapesti Batthyány téren a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat pénteken és szombaton.

Lap tetejére