“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Tartalmas tábor keresztény fiataloknak

Tahi – A pilisi természetvédelmi terület egyik legszebb helyén, a tahi baptista táborban tölthettek egy hetet azok a többségükben keresztény roma fiatalok, akik az erdélyi Székelyhídon és a kelet-magyarországi Nagyhalászon bizonyultak érdemesnek arra, hogy ezeket a napokat sporttal, szórakozással, tartalmas beszélgetésekkel töltsék.

A látogatásból barátság, a barátságból támogatás született

Torockó – Segítséget küldtek a seregélyesi baptista általános iskola diákjai egy erdélyi gyermekotthon lakóinak. Egy korábbi találkozásból barátságok születtek, amelynek eredménye jó szívvel gyűjtött adomány lett.

A nyolcadik Baptista Pont a fővárosban, Újbudán nyílt meg

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat legújabb adománypontja a főváros 11. kerületében, az Október huszonharmadika utca 33-as szám alatt nyílt meg.

A Letter of Thanks

Hungarian Baptist Aid (HBAid) has been fighting against human trafficking since 2003 by helping the victims and promoting the prevention of victimization. HBAid also represents the interest and ensures the protection and provision of victims. On the other day, one of the victims thanked HBAid's staff in a letter after receiving assistance.

Hűsítő italokat osztottak a nagy melegben

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a 31-35 fokos hőségre való tekintettel augusztus 5-én, pénteken 14-től 15 óráig Watt izotóniás italt és Theodora ásványvizet osztottak a WestEnd City Center üzletközpont előtti téren a BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. és a Szentkirályi-Kékkúti Kft. támogatásával.

„Derűsebb lett az Élet! Igazán!”

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2003 óta elkötelezetten küzd az emberkereskedelem áldozatainak megsegítéséért, az ilyen jellegű kizsákmányolás ellen. Lépéseket tesz a megelőzésért, védett házaiban biztosítja az áldozatok védelmét, ellátását, képviseli érdekeiket. Minap az egyik áldozat levélben köszönte meg a program munkatársainak segítségét.

Kórházi ágyak a gyermekosztálynak

Cegléd – A helybéli Toldy Ferenc Kórház és Rendelőintézet csecsemő- és gyermekgyógyászati osztályának hat korszerű, német gyártmányú betegágyat juttatott el nemrégiben a Baptista Szeretetszolgálat. A támogatás jelentős segítség az ápolóknak, könnyebbség a betegeknek.

With American Doctors and Nurses in Transcarpathia

Uzhhorod (Transcarpathia, Ukraine) – From July 28th to August 3rd, Hungarian Baptist Aid’s team (HBAid) worked at a poor settlement in Transcarpathia. The Hungarian workers of the aid organization accompanied American medical experts to the neighboring country, where they helped their work among the needy.

Amerikai orvosokkal és ápolókkal Kárpátalján

Ungvár (Kárpátalja) – Július 28-tól augusztus 3-ig Ukrajnában, szegény kárpátaljai településeken dolgozott, dolgozik a Baptista Szeretetszolgálat csapata. A magyar segélymunkások amerikai egészségügyi szakembereket kísértek el a szomszédos országba, ahol egy héten keresztül segítették munkájukat a rászorultak között.

Alföldi város szegényein segített a szeretetszolgálat

Mezőtúr – Augusztus 1-én, hétfőn az alföldi településen osztottak élelmiszert, higiéniai eszközöket és új ruhát a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai a város rászorultjainak.

Lap tetejére