“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Emberkereskedelem Elleni Világnap

Világszerte 27 millió embert érint az emberkereskedelem, derül ki az ‘End Slavery Now’ nemzetközi szervezet felméréséből. Férfiakat, nőket, gyermekeket, akiket akaratuk ellenére kényszerítenek munkára, vagy szexrabszolgaságra.

World Day against Human Trafficking

According to a survey, conducted by the international organization End Slavery Now, an estimated 28 million people worldwide are affected by human trafficking. Men, women and children are being forced into sex slavery or to work against their will.

Láthatatlan gyilkosok között

Sierra Leone - Az Ebola megbetegedésekben leginkább érintett területen nyújt segítséget a Baptista Szeretetszolgálat. Füredi Kamilla, misszionárius válaszolt kérdéseinkre.

Magyarok az Ebola ellen

Az Ebola megbetegedésekben leginkább érintett egyik területen, Sierra Leonéban nyújt segítséget a Magyar Baptista Szeretetszolgálat. A gyakorlati segítség mellett elsősorban felvilágosításra van szükség – mondta telefonon Füredi Kamilla, a szeretetszolgálat munkatársa.

Alma-adomány Kisújszálláson

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány közel 7 tonna almát osztott szét a kisújszállási, törtökszentmiklósi és tiszaroffi baptista fenntartású oktatási intézményekben.

Élelmiszersegély az ország öt pontján 2000 rászorulónak

Az Élelmiszerbank Egyesület támogatásával 2000 adag joghurtot osztott szét az elmúlt napokban a Baptista Szeretetszolgálat. Az egységcsomagokat rászoruló családok, társintézmények, és a baptista fenntartású iskolák diákjai, valamint szociális intézmények ellátottjai kapták meg.

’Anne Frank – History for Today’ exhibition opened

On the afternoon of September 10th, ’Anne Frank – History for Today’ travelling exhibition opened on the 70th anniversary of the Holocaust at Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskola (in English: Baptist Secondary School and Vocational School of Catering, Tourism and Trade).

Civil – Katonai együttműködés (CIMIC) „ Field Worker” tanfolyam

A kárpátaljai magyarok megsegítésére indít adománygyűjtést a Baptista Szeretetszolgálat

Hazánk karitatív szervezeteivel összefogva indít adománygyűjtést a Baptista Szeretetszolgálat, hogy segítséget biztosítson a kárpátaljai magyar közösségeknek a téli időszakban.

Baptista segítség az almatermelőknek és a rászoruló családoknak

A Baptista Szeretetszolgálat az almatermelők és a rászorulók megsegítésére a Földművelési Minisztérium kezdeményezéséhez csatlakozva 23 tonna étkezési almát vásárolt és oszt szét a napokban országszerte.

Lap tetejére