“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Museo Mundial: Koordinációs meeting Lisszabonban

2014 júliusában Lisszabonban tartottunk a Museo Mundial program harmadik koordinációs találkozóját. A pályázat az Európai Unió társfinanszírozásában megvalósuló projekt, melynek ebben a szakaszában a múzeumok kiállítási anyaginak elkészítése a legfőbb feladat mind a négy projektet megvalósító országban.

Megemlékezés a délkelet-ázsiai szökőár 10 éves évfordulóján

A Baptista Szeretetszolgálat a 2004. december 26-án bekövetkezett tragikus délkelet-ázsiai szökőár 10 éves évfordulója kapcsán megemlékezési ünnepséget szervez a megújult Pesti Vigadóban 2014. szeptember 19.-én, pénteken 18:00 órai kezdettel.

Megnyílt az Anne Frank - Történelem a mának című vándorkiállítás

Ma délután megnyílt az Anne Frank - Történelem a mának című vándorkiállítás a VIK Baptista Középiskolában

A Laska család története

A Baptista Szeretetszolgálat debreceni munkatársai évek óta dolgoznak a térségben, együttműködve iskolákkal, családsegítő szolgálatokkal. Így ismerhettük meg közelebbről is a nagyhalászi Laska család történetét.

Kihívás Napja, ahogy talán még sohasem láttuk

Szombaton került sor a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront részlegénél az első, rendhagyó sportnapra. A Szereteteszolgálat hajléktalan-lakóotthona olyan, hajléktalan embereknek nyújt menedékhelyet, akik nyugodt, élhető körülmények közt szeretnének felépülni, újrakezdeni.

Anne Frank - Történelem a mának című vándorkiállítás nyílik a VIK Középiskolában

A Vendéglátó, Idegenforgalmi és Kereskedelmi Baptista Középiskola és Szakiskolában 2014. szeptember 10-én nyílik az „Anne Frank - Történelem a mának” című vándorkiállítás a Holokauszt 70. évfordulója alkalmából.

40 éves a két tanítási nyelvű oktatás Magyarországon

17 ezer diák kezdi a tanévet baptista iskolában Magyarországon idén 40 éves a két tanítási nyelvű oktatás, ami az óbudai Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Gimnáziumban – jelenleg baptista fenntarásban működő intézmény – indult el.

Felhívás nevelőszülői feladatok ellátására

Gondolt már arra, hogy szívesen segítene nehéz sorsú gyermekeken, de nem tudta, hogyan? Tudta Ön, hogy hazánkban ma közel tízezer gyermek nem élhet családi körülmények között?

Megnyílt a második pécsi Baptista Pont

Az ország legnagyobb Baptista Pontját nyitotta meg ma délelőtt Pécsett a Kertvárosi lakótelepen Csizi Péter Pécs város alpolgármestere és Révész Szilvia a Baptista Szeretetszolgálat kommunikációs igazgatója.

Böjte Csaba gyermekeivel táboroztunk

Nagy örömünkre szolgált, hogy az idei vakációban ismét lehetőségünk volt Csaba testvér 13 gyermekét táboroztatni a Balatonon. A Szeretetszolgálat immáron harmadik éve támogatja a gálospetri gyermekek vakációját, akik közül voltak visszatérő vendégek de sokan először jártak Magyarországon.

Lap tetejére