“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Áron a mennybe költözött

Két évtizedes munka, közösen átélt küzdelmek és csodák, barátságok és nehézségek, harsogó nevetés és könnyek.

Kutyás egyesület a HUBA Rescue24 speciális mentőkért

Pákozd - A K9 Keresőkutyás Egyesület kutyaszállító ketreccel ellátott autója gördült be minap a Baptista Szeretetszolgálat pákozdi logisztikai központjának udvarára. Egy sikeres adománygyűjtő akció lezárása volt az alkalom: az egyesület tagjai a törökországi földrengést követő segítségnyújtásban tevékenykedő Rescue24 speciális mentőegység munkáját kívánták anyagilag is támogatni.

Gyűjtés a súlyosan beteg kislányokért és anyukájukért

Az anyuka elveszítette szeme világát, és sajnos kislányai is örökölték a daganatos betegséget. A Baptista Szeretetszolgálat adománygyűjtést indított életkörülményeik javítása érdekében.

Munkatársakat keresnek a baptista szociális intézmények

Budapest - A Baptista Integrációs Központ szociális munkatársat, a Tábita Alapszolgáltatási Központ gazdasági ügyintézőt keres.

A köztársasági elnök megköszönte a Baptista Szeretetszolgálat munkáját is

Budapest - A magyar ember segít, ha baj van, s most egyszerre kell támogatnunk az orosz-ukrán háború elől menekülőket és az ott maradtakat - mondta Novák Katalin köztársasági elnök, aki a Karitatív Tanács szervezeteinek vezetőit, ukrajnai menekülteket, köztük gyermekeket fogadott szerdán a Sándor-palotában.

Akkumulátorok, más elektronikai eszközök Munkácsra és környékére

Pákozd, Munkács - Akkumulátorokat, invertereket, töltőket és feszültségszabályozókat szállított a határon túlra a Baptista Szeretetszolgálat, a rakomány beszerzését a Hungary Helps Programmal való együttműködésben végeztük el.

Ukrajnából érkezett gyerekek kirándulása, nagyszerű programja a fővárosban

Budapest- A Kulturális kirándulás a fővárosban című programsorozatunk március harmadik hétvégéjén újabb állomásához érkezett.

Egy krízishelyzet lehet veszélyes, de egyben lehet esély a változáshoz

Esztergom - Dr. Miletics Marcell, a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront Menedék szolgálatának vezetője egyetemi adjunktusként egyebek mellett azt is tanítja, miként kell az emberi méltóság tiszteletben tartása mellett törődni hajléktalan léthelyzetbe került embertársainkkal. Minap ő is jelen volt Esztergomban, ahol intézményt avatott a segélyszervezet, és ahol a szenvedélybetegek nappali ellátásának kapcsán a szakmai stáb tagja Dr. Miletics Marcell is. Ott beszélgettünk.

Keresztény közösségeket segít a Baptista Szeretetszolgálat

Magyar fejlesztésű mezőgazdasági innovációval segíti a Baptista Szeretetszolgálat az üldözött, vagy humanitárius segítségre szoruló keresztény közösségeket Libanonban, Szíriában és Kenyában.

A LeasePlan Hungária Zrt. és a Baptista Szeretetszolgálat együttműködése

Üzemanyagkártyával, autópálya matricával ellátott személy- és haszongépjárművekkel, valamint kisbuszokkal segítette a lízingeléssel és flottakezeléssel foglalkozó LeasePlan Hungária Zrt. a Baptista Szeretetszolgálat munkáját az elmúlt egy esztendőben.

Lap tetejére