“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Success at 2014 European Chess Championship of Schools

The 2014 European Chess Championship of Schools ended last week, where Endre Csíki (9), student of Kossuth Lajos Baptist Elementary School, did very well.

Siker az Iskolai sakk Európa-bajnokságon

A múlt héten zárult le a 2014-es Iskolai sakk Európa-bajnokság, amelyen Csíki Endre (9), a Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola diákja kitűnően szerepelt. A verseny kiélezett és nagyon erős volt, versenyzőként indult többek között a sakk VB 2. és 3. helyezettje is.

Fogyatékkal élők számára szervezett kirándulást a Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat bicskei Fogd meg a kezem! és gödi Szorgos kezek háza fogyatékos személyek részére fenntartott napközi otthonai közös kirándulást szerveztek a Budakeszi vadasparkba.

Demeter Dorina veretlenül nyerte a korosztályos magyar sakkbajnokságot

Demeter Dorina, a Kisújszállási Kossuth Lajos Baptista Általános Iskola tanulója veretlenül megnyerte a korosztályos magyar sakkbajnokságot.

Miniszteri elismerő oklevelet kapott a Miskolci Női Lakóotthonunk

Budapest, 2014. június 26., csütörtök (MTI) – A kábítószerhasználat megelőzhető, a függés pedig kezelhető, ez a reménység az üzenete a Kábítószer-ellenes Világnapnak – mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkára, amikor csütörtökön Budapesten miniszteri díjakat adott át a területen hosszabb ideje tevékenykedő szakembereknek.

Félmilliós könyvadomány az Antikvarium.hu-tól

A Baptista Szeretetszolgálat angolul tanítja a hajléktalanokat

Summer Language Camps in the Baptist Schools

In July HBAid in cooperation with its foreign partners organizes 26 English and German language camps for close to 1200 students from Baptist schools with more than 70 native speaker teachers.

Nyári nyelvi táborok a baptista iskolákban

1200 diák, 26 tábor, több mint 70 anyanyelvi tanárral

Ismét nagy sikere volt a Gombóc Pikniknek

Szombaton került megrendezésre a Vasúttörténeti Parkban a II. Gombóc Piknik.

Közös szendvicsosztás, négy segélyszervezet

A Baptista Szeretetszolgálat ma délután a “Csak Egyet” Szolgálattal, a Református Szeretetszolgálattal, valamint a Katolikus Karitásszal együtt osztott ki közel félezer szendvicset a Széll Kálmán téren.

Lap tetejére