X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A nyírbogdányi robotikások győzelemsorozata

Author: Főadmin Date: 2015. június 08., hétfő 12:45

A nyírbogdányi Kazinczy Ferenc Baptista Óvoda, Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapata öt robottal vett részt a megmérettetésen. A Kecskemét Open Sumo versenyen két robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az egyik robot a negyedik, egy másik pedig a versenyt megnyerve első helyen végzett. A II. Bottle Sumo versenyen ugyancsak nyírbogdányi siker született. Három robotjuk jutott a négyes döntőbe, ahol végül az első, a harmadik és a negyedik helyezéseknek örülhettek a csapat tagjai: ifjabb Abán Csaba, Jakab Ágnes, Papcsák Nóra Annamária, Poór Fanni és Poór Lili. A fiatalokat Abán Csaba készítette fel a feladatokra. A nyírbogdányiak e kihívással zárták a 2014-2015-ös tanév robotika versenysorozatát, amelynek során mind a hét országos megmérettetésüket megnyerve összesen huszonnégy dobogós helyezést értek el, valamint kvalifikálták csapatukat a RoboCup Junior 2015 világversenyre, melynek helyszíne Kínában lesz.

 

RELATED NEWS

Újra elindult a Cipősdoboz Akció

Idén 19. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Csillagmajor: új intézményt adtunk át a rászoruló családok megsegítéséért

Békés – November 23-án átadtuk a Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonát. A Baptista Szeretetszolgálatnak ez az első intézménye abban a megyében, a Csillagmajor nehéz helyzetbe került családok számára biztosít átmeneti otthont, és nyújt segítséget.

Szeretet és szolgálat: ünnep a Szociális Munka Napján

Budapest - A Szociális Munka Napján a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Segítő Központ és a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hálózatában dolgozók is együtt ünnepeltek a szeretet és a szolgálat jegyében.

Lap tetejére