“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A következő napokban is az emberi élet és annak védelme a legfontosabb

Budapest - Elindul a 1357-es adományvonal és a https://segitunkegymasnak.hu/ weboldal, előbbin pénzt, utóbbin többek között önkéntes munkát, eszközt lehet felajánlani - jelentette be Révész Máriusz, az önkéntességet és adományozást koordináló akciócsoport vezetője. A sajtótájékoztatón jelen volt a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke, Dr. Szilágyi Béla is, hiszen a baptisták komoly részt vállalnak az akciócsoport munkájából.

Amikor minden elhallgat

Bakta – A Baptista Szeretetszolgálat a kialakult rendkívüli helyzetben is tovább végzi segítő munkáját, a jól megszokott mindennapi feladatok mellett kiemelt figyelmet fordítva a koronavírus okozta fertőzés leginkább veszélyeztetett csoportjára, az idősekre. Mellettük vagyunk az intézményeinkben és mellettük vagyunk otthonaikban, bezártságukban is.

Az idősek, a betegek, a hátrányos helyzetben élők érdekében! – Gyűjtést indít a Baptista Szeretetszolgálat

Támogatását a Baptista Szeretetszolgálat 10918001-00000061-69770006 számlaszámán „Koronavírus” közleménnyel fogadjuk.

A nyoszolya négy sarka és Jézus

Maradj otthon! – ma ez a leggyakoribb felhívás felénk abban a rendkívüli helyzetben, amelyhez hasonlót az emberiség több, mint fél évszázada nem tapasztalt. Mert az átlagember így tehet a legtöbbet önmagáért, szeretteiért és a körülötte lévőkért. Vannak azonban, akik most nem tudnak otthon maradni, akiket a kötelesség ma a frontvonalba hív.

Hatezer munkavállalóját mozgósította a Lidl a jó ügy érdekében

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyar Máltai Szeretetszolgálat a két partner segélyszervezet abban a jótékonysági ruhagyűjtési akcióban, amit a Lidl Magyarország hirdetett meg még január végén munkavállalói körében.

Korszerű logisztikai központunk épült a segélyezés, a rászorulók érdekében

Pákozd – Március 4-én ünnepélyes külsőségek mellett avatták fel a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány újonnan épült logisztikai központját a Fejér megyei település ipari parkjában.

Ismét győztek a robotikások, várja őket a világ- és az Európa-bajnokság!

Budapest - Február 21-én a Kőrösi Csoma Sándor Két Tanítási Nyelvű Baptista Gimnáziumban rendezték meg a 14 éves hagyománnyal rendelkező Magyar Ifjúsági Robot Kupa Rescue kategóriáinak nemzeti minősítő versenyét. A baptista csapatok jogot szereztek arra, hogy Magyarországot képviseljék a portugáliai Európa-bajnokságon és a franciaországi világbajnokságon.

Együttműködés a katasztrófavédelemmel: a kutyás alosztályt segítettük

Budapest – A Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság kutyás alosztálya a Fressnapf akciója nyomán kétmillió forintos támogatást kapott a Baptista Szeretetszolgálattól. Az ünnepélyes átadás már korábban megtörtént, az igazgatóság munkatársai február 18-án, kedden mutatták be, milyen eszközök beszerzésére fordították az összeget.

Jótékonykodj, ahogy eddig soha! Akció az Auchan áruházakban

A Baptista Szeretetszolgálat és a fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház is támogatható a Auchan Bizalomkártyával. Íme a részletek…

Tóásó Előd kártérítést kaphat a szörnyű bolíviai börtönévekért

La Paz - Úgy tűnik, ha lassan ugyan, de még a világ olyan helyein is kiderülhet az igazság, mint amilyen Dél-Amerika, mint amilyen Bolívia. Igaz, egy kisebb politikai földindulás kellett hozzá. Tóásó Elődöt kérdeztük a fejleményekről.

Lap tetejére