“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jószolgálat-díj: még várják a jelöléseket!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat részvételével alapították meg júniusban a Jószolgálat díjat, amelyre október végéig várják a jelöléseket.

Ismét élelmiszert és ruhát osztott a Baptista Szeretetszolgálat

Győrszentiván – Bár az ország északnyugati vidéke vitathatatlanul a legtehetősebb régiók közé tartozik, a rászorultság azért azon a tájon is ráveti árnyékát sok család mindennapjaira. Szeptember 15-én, csütörtökön Győrszentivánon osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

Fészekrakó fesztivál a jubileum jegyében

Seregélyes – Szeptember 12-én, hétfőn délután Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat nemzetközi igazgatója nyitotta meg a segélyszervezet 20 évéről szóló kiállítást a helyi baptista általános iskolában. Ezzel kezdetét vette az egy héten át tartó Madárlátta Fészekrakó Fesztivál.

TEMVI projekt

Budapest - Emberkereskedelem és kizsákmányolás áldozatai a sebezhetőség és az illegalitás között, különös tekintettel a kiskorúakra: a projektben partner a Baptista Szeretetszolgálat.

Légiparádén a Tisztelet a Hősöknek program

Börgönd – Székesfehérvár repüléstörténete 100 éves. A jubileum alkalmából nagyszabású nemzetközi légiparádét rendeztek a helyi repülőbarátok: az eseményen ott volt a Baptista Szeretetszolgálat is, amely Tisztelet a Hősöknek elnevezésű programját népszerűsítette.

Fejlesztések előtt az ötéves Tábitha Gyermekhospice Ház

Törökbálint – Herczegh Anita, Áder János köztársasági elnök felesége is ott volt az ország legnagyobb gyermekhospice házának születésnapi ünnepségén. A létesítmény a Baptista Szeretetszolgálat intézménye lett és újabb fejlesztések elé néz.

Dutch Volunteers for the People in Need

Budapest – The Baptist Service Center in Kőbánya is under major developments. A laundry and a bath is now available for the needy people staying at the shelter at Maglódi Street. However, the 'to-do-list' will never run out. Dutch volunteers from the partner organisation called 'Stichting Embrace' helped this week to paint, expand and to set in order the dining room of the shelter.

Holland önkéntesek a kőbányai szegényekért

Budapest – A kőbányai Baptista Szolgáltató Centrumban nemrégiben komoly fejlesztések történtek, hiszen mosoda és fürdő is várja a rászorultaknak a Maglódi utcai telephelyen. A tennivalók azonban soha nem fogynak el: holland keresztény önkéntesek vállalták el, hogy az elkövetkezendő napokban kifestik, bővítik, rendbe teszik az étkezdét.

Tankönyvadományt vett át a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Speak! Nyelviskola 2016. június 17-én indította el Nagy Tankönyvgyűjtési Akcióját, amelyben arra kérték a diákjaikat, hogy vigyék be a könyvszekrényük tetején porosodó, megunt, vagy talán soha ki sem nyitott angol tankönyveiket. Minden leadott tankönyvet egy 5 000 Ft. értékű tanfolyambónusszal jutalmaztak, az adományokat pedig jótékony célra, a Baptista Szeretetszolgálatnak ajánlották fel.

Remény a reménytelenségben: képzés, Flame-program Vietnámban

Tay Ninh (Vietnám) – A Baptista Szeretetszolgálat szakemberei folytatták a mozgássérült gyermekek érdekében tíz évvel ezelőtt megkezdett oktatási és rehabilitációs programjukat az ázsiai országban.

Lap tetejére