“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Újabb remek helytállásra készül a mentőcsapat

Áldás és tapasztalat: reménységgel tekintenek a jövő elé a pécsi adománypontok vezetői

Először 2013 őszén vetődött fel a megvalósítás ötlete, és ma már két Baptista Pont is várja az adományozókat és a rászorultakat Pécsett.

Mentőautót kapott a Rescue 24

Egy Mercedes Benz 515 CDI típusú, úgynevezett kofferes mentőautóval bővült március 6-án a Rescue 24 flottája - mondta el Pavelcze László, a Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzetkezelési igazgatója.

B49 Klub alakult Velencén

az eseményt zenés, nyitott istentisztelettel tették emlékezetessé

Az igazi nyakláncot jótettekből fonják: látogatás Haitin

Február utolsó napjaiban érkezett haza egyhetes útjáról a Baptista Szeretetszolgálat küldöttsége: a segélyszervezeti vezetők, munkatársak és az intézményhálózat pedagógusai Haitin, Port-au-Prince-ben jártak.

Gitárral a Föld körül - és a magyarországi baptista fenntartású iskolákban

Közös, országos koncertsorozatot szervezett az elmúlt napokban a Baptista Szeretetszolgálat B49-es munkacsapata és a Fiatalok Krisztusért Alapítvány.

Brit jótékonysági mozidélután Paddington macival

BUDAPEST – Február 19-én több mint 300 hátrányos helyzetű kisgyermek nézhette meg a brit ’Paddington’ c. mesefilmet, és lehetett része egy különleges moziélményben a Brit Nagykövetség, a Provident, a Magyarországi Brit Kereskedelmi Kamara, a Brit Kereskedelmi Központ, a British Council és a Baptista Szeretetszolgálat jóvoltából.

Előd Tóásó’s Prison Sentence May Soon Come to an End - Interview

Szár, Hungary - Előd Tóásó was found guilty for assisting an armed uprising on Friday, February 20, 2009, sentencing him to ten months in prison in the frame of a plea bargain by a Bolivian court, along with his Bolivian-Croatian double citizen, partner in crime, Mario Tadics. Since both have served their sentences, they are expected to soon be released. Előd’s sister, Edit, who lives in the Fejér county city, has been fighting for this day since the beginning, or more specifically for the moment when Előd’s airplane lands in Budapest. The Hungarian Baptist Aid has been assisting her efforts from the beginning.

Véget érhet Tóásó Előd börtönbüntetése

Vádalku Bolíviában: egy ártatlan magyar férfiért zajló hosszú küzdelem érhet véget

Nemzetközi konferencia Padovában

A Baptista Szeretetszolgálat képviseletében, 2015. február 4.-én a Padovai Egyetem nemzetközi eseményén meghívott előadóként vett részt De Coll Ágnes, szervezetünk emberkereskedelem ellenes program vezetője, amelyen a koldultatásról tartott előadást más, külföldi szervezetek munkatársaival egyetemben.

Lap tetejére