“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Misszió holland önkéntesekkel Kárpátalján

Author: Főadmin Date: 2015. november 02., hétfő 15:38

 

A hollandiai keresztény segítők a magyarországi baptistákkal együtt az elmúlt napokban Nagydobronyban, Nagygejőcön, Pósaházán, Szürtén és Eszenyben jártak. Az öt településen istentiszteleteket és gyermekfoglalkozásokat tartottak, elsősorban gyermekek részére osztottak írószereket és játékokat tartalmazó csomagot, s a roma gyülekezetek hangszereket is kaptak.      

 

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére