“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Misszió holland önkéntesekkel Kárpátalján

Author: Főadmin Date: 2015. november 02., hétfő 15:38

 

A hollandiai keresztény segítők a magyarországi baptistákkal együtt az elmúlt napokban Nagydobronyban, Nagygejőcön, Pósaházán, Szürtén és Eszenyben jártak. Az öt településen istentiszteleteket és gyermekfoglalkozásokat tartottak, elsősorban gyermekek részére osztottak írószereket és játékokat tartalmazó csomagot, s a roma gyülekezetek hangszereket is kaptak.      

 

RELATED NEWS

Megújult két oktatóterem Csádban, megtörtént az átadás

N'Djamena - A Hungary Helps Program és a Baptista Szeretetszolgálat közreműködésével két oktatóterem is megújult Csádban.

Látásjavítás modern eszközökkel, magyar szakértelemmel

N'Djamena - A Baptista Szeretetszolgálat a csádi projektek folytatásaként május 21-én elindította az optikusképzést. A tréning célja, hogy a látszerészet területén dolgozó helyi szakembereknek bemutassák a modern technológiára épülő szemvizsgálat és a különböző típusú szemüveglencsék és a szemüvegkészítés aktuális technikai alapismereteit.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Lap tetejére