“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Sokan megmozdultak Jánosért

Budapest - A TV2 Tények című műsora minap bemutatta az öt hónapos Jánost, akinek két hét múlva lett volna esedékes életmentő májátültetése Németországban, amihez akkor még hiányzott 600 ezer forint.

Baptist rescuers arrived home from Nepal with a six-month-old Hungarian little girl

On May 4th, after a week-long assistance Hungarian Baptist Aid’s special rescue team, called Rescue 24 arrived to Budapest.

Hazatértek Nepálból a baptista mentők a másfél éves magyar kislánnyal

Budapest – Egy hét segítségnyújtást követően május 4-én, hétfőn délben Budapestre érkezett a Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata.

Hogyan segíthetek Jánosnak?

Az 5 hónapos János jelenleg is életveszélyes állapotban az intenzív osztályon fekszik. Közösen lehetővé tehetjük, hogy két hét múlva Németországban új májat kapjon.

Hungarian robotics

A huge success in the past, high hopes for the future

Munkában a magyar mentőcsapat Nepálban

Intenzív munkával töltötte a keddi napot Nepálban a Rescue 24

"Fogadj Örökbe" Nepál

Jelképes örökbefogadási programot indít a Baptista Szeretetszolgálat, a nepáli rászoruló gyermekek megsegítésére.

Tóásó Előd: „Végre itthon vagyok, szabad ember vagyok!”

Budapest – Hazatért és a repülőtéren válaszolt az újságírók kérdéseire Tóásó Előd, aki hat és fél év után a sajtótájékoztatón találkozott először az édesapjával.

Nepálba indul a Baptista Szeretetszolgálat mentőegysége

Katmandu, Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Rescue 24 elnevezésű speciális mentőcsapata a helyi baptisták kérésére vasárnap délben a szombaton bekövetkezett földrengés helyszínére indul.

Tóásó Előd hazatér

Magyar idő szerint péntek délután a Baptista Szeretetszolgálat (a Külgazdasági és Külügyminisztérium technikai segítségével) kimenekítette a magyar Tóásó Elődöt és a horvát Mario Tadicot Boliviából.

Lap tetejére