“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Két új pályázati program nemzetközi partnerségben

Author: Főadmin Date: 2015. december 07., hétfő 13:50

 

Nemrégiben Brüsszelben tartották első megbeszélését annak a két évig tartó pályázati programnak, amelynek partnereivel résztvevője a Baptista Szeretetszolgálat. Baczkó Zsuzsanna, az egyik pályázat programvezetője elmondta: a munka elsősorban az önkéntességre helyezi a hangsúlyt, a cél az, hogy az adott civil szervezet minél jobban fel legyen készülve az önkéntesek toborzására, képzésére, az egyes – Európán kívüli országban való ­– feladatvállalásra.  A pályázatokat konzorciumban hajtja végre a magyar segélyszervezet egyrészt a régi partner olasz Gruppo Volontariato Civile, másrészt a spanyol Alianza por la Solidaridad elnevezésű szervezettel. A pályázatok másik programvezetője a Baptista Szeretetszolgálatnál Gál Dávid nemzetközi igazgató.        

  

RELATED NEWS

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Finn segélyszolgálati vezetővel a határon, úton Kárpátaljára

Beregsurány - Az ukrajnai háborúval kapcsolatos kárpátaljai tevékenységét részben a finn Fida segélyszervezettel való együttműködésben hajtja végre a Baptista Szeretetszolgálat.

Libanoni és szíriai gazdákat segít a Hungary Helps Programon keresztül a Baptista Szeretetszolgálat

Bejrút – 2023. július 29-én ünnepélyes keretek között átadtuk a magyar innovációval készült Gyökéritatót a szír és a libanoni gazdák részére. Az ünnepélyes eseményen hazánk libanoni nagykövetségét Fodor Zoltán kereskedelmi attassé, a Hungary Helps Ügynökséget Kovács Péter vezérigazgató és munkatársai, a fogadó felet libanoni partnerszervezetünk vezérigazgatója, Nabil Costa, míg a Baptista Szeretetszolgálatot Gál Dávid ügyvezető igazgató és kollégái képviselték.

Lap tetejére