“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Adományosztás országszerte

Author: Főadmin Date: 2015. december 07., hétfő 11:22

 

A segélyszervezet munkatársai november 5-én Üllőre 76 család, 310 személy részére tűzifát, november 7-én Szentmártonkátára 95 család, 416 személy részére ruhát, november 12-én Sárosdra 74 család, 363 személy részére ruhát, november 13-án, Orgoványra 86 család, 424 személy részére ruhát, november 27-én Tiszaszalkára 266 család, 828 személy részére az Élelmiszerbanktól származó élelmiszeradományt és ruhát juttatott el. Ez összesen 597 család, 2341 tagjának jelentett segítséget a téli hónapok előtt. A ruhaadományok a hideg időre való tekintettel elsősorban meleg holmikat és gyermekruhákat tartalmaztak.      

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére