“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szépség a szegénységben: egy ajándék nap lányoknak és asszonyoknak!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai ismét álmodtak egy nagyot: szépségnapot szerveznek március 9-én, egy szombati napon Kőbányán, a Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi úti telephelyén. Jelentkezz segítőnek!

Befektetési jótékonyság, adományozás csúcstechnológiával: tavasszal kibocsátás

Újdonságként mutatkozott be a nonprofit szervezetek előtt egy már ismert befektetési forma, amelynek kidolgozói csúcstechnológia bevezetését határozták el a jótékonykodás területén, új szintre emelve és teljes mértékben átláthatóvá téve az ilyen formában történő adományozást. Ma már több mint kétezer virtuális valuta van forgalomban, ám a kriptodevizák piacán először jelenik meg az a magyar fejlesztésű rendszer, amely a digitális forradalom egy újabb szegmensét képviseli. A Baptista Szeretetszolgálat üdvözli a kezdeményezést és munkatársai kíváncsian várják a tavasszal várható kibocsátást. A részletekről honlapunkon olvashatnak bővebben.

Jótékonysági árverés a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Támogatási megállapodást kötött az Innoexpo Kft. a törökbálinti Tábitha házzal, amelynek célja az életet veszélyeztető, életet rövidítő betegségekben szenvedő gyermekeket segítő intézmény munkájának támogatása. A ház fenntartója a Baptista Szeretetszolgálat.

Sikerrel zárult az idei Cipősdoboz Akció

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat idei 15., jubileumi Cipősdoboz Akciójában amerikai filmsztár, magyar autóversenyző, sportolók, népszerű énekesek, kiváló együttesek, közéleti személyiségek, televíziósok fogtak össze a magyarországi baptistákkal annak érdekében, hogy minél több rászoruló kisgyerek karácsonya válhassék boldogabbá, szeretetteljesebbé!

Egy éves a „Nincs B-Terv!” pályázati programja

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán jelentős összegű támogatást nyert el hét magyarországi civil szervezet. A „Nincs B-Terv!” elnevezésű, a Europe Aid társfinanszírozásában megvalósuló pályázati program minap egy éves lett.

Élete végéig nem felejti Tvrtko, mit tett Hollandiában a magyar hentes

Budapest – Megérkezett a Cipősdoboz Várhoz a hollandiai magyarok támogatása, akik 225 ajándékkal teli cipősdobozzal csatlakoztak a jótékonysági akcióhoz.

A Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői a Közszolgálati Egyetemen

Budapest – A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Rendészettudományi Karára is ellátogattak a Billy Graham Gyors Reagálású Egység vezetői, akik novemberben a Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház meghívására érkeztek Magyarországra.

Source d’ Lumiere, A Fény Forrása

Pourt-au-Prince – Hét éve működik Pourt-au-Prince-ben, Haiti fővárosában a Szeretetszolgálat által felépített baptista gyerekközpont. Hét éve küldi hűségesen havi 3 ezer forintos adományát sok-sok magyar támogató.

Örömteli Mikulásnap a Baptista Szeretetszolgálattal a Nagycirkuszban

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat támogatóinak köszönhetően idén is megszervezte a Mikulásnapot, ezzel szerezve örömet mintegy 1500 gyermekotthonban nevelkedő és hátrányos helyzetű gyermeknek, nagycsaládosnak.

Kedves ünnepség zenével és jó szóval a (L)átható Szeretet programjában

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén ismét útjára indította a látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosított ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Lap tetejére