“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Visegrádi tapasztalatok az örmény és grúz civil kapacitásbővítésben

A Baptista Szeretetszolgálat vezetésével új projekt indul a Visegrádi Alap társfinanszírozásával, melynek célja a civil kapacitásbővítés Grúziában és Örményországban.

Kubai ízek a CSÁO-ban

A Baptista Integrációs Központ a főváros 13. kerületében működteti a Családok Átmeneti Otthonát, ahol jelenleg iraki kurd, afgán, albán, kameruni, togói, elefántcsontparti , kubai, szír, palesztin és örmény menekült családok élnek, ők többségükben embercsempészek hálózatán keresztül érkeztek kiszolgáltatva hazánkba.

Magyar-amerikai roma misszió: a hetedik szemeszter után

A balatonföldvári baptista üdülőben a közelmúltban rendezték meg a Baptista Szeretetszolgálat és az Észak-Karolinai Baptists on Mission közös roma missziós programjának hetedik szemeszterét.

Hungarian-American Roma mission – after the 7th semester

Hungarian Baptist Aid (HBAid) and North Carolina Baptist Men and Women on Mission held the 7th semester of Roma mission program couple of weeks ago.

Libanon: folytatódik az Iszlám Állam fegyveresei elől menekülők segítése

Sérült gyerekek ellátását segítő libanoni baptisták magyar segítséget kapnak a FLAME program keretében.

Újabb baptista segítség Észak-Irakban

Újabb pénzadományt juttatott el a Baptista Szeretetszolgálat Észak-Irakba. A négyezer dolláros adományt vesebeteg menekültek támogatására fordítják.

Another Baptist aid arrived in Northern Iraq

On Monday, one of the volunteers of HBAid handed over four thousand dollar donation to Chaldean archbishop Warda in Erbil to support refugees with kidney diseases.

Új év, új külső

Baptista Integrációs Központ Menekülteket és Oltalmazottakat Befogadó Családok Átmeneti Otthona

Szénási Jonathan Sándor: "Az Úristen rakott egymás mellé minket"

Szénási Jonathan Sándor székesfehérvári és baracskai református börtönlelkész kapta mások mellett az idei Raoul Wallenberg-díjat a kisebbségi és a többségi társadalom együttélése érdekében kifejtett tevékenységéért. Életének egy jelentős fejezete isteni útmutatással közösen íródott Szenczy Sándor sorsával.

Fa Nándor és hajóstársa az óceánról üzent a seregélyesi baptista általános iskola diákjainak

Seregélyes – Lelkes diákok követik nyomon a Spirit of Hungary útját a Barcelona World Race Föld-kerülő versenyen a seregélyesi baptista általános iskolából. Több tantárgy, tanóra is kapcsolódik törekvéseikhez. Minap feltett kérdéseikre válasz érkezett a fedélzetről. A diákok akár a Barcelona World Race Educational Program hivatalos résztvevői is lehetnek tevékenységükkel. 

Lap tetejére