“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Folytatódik a Bibliaiskola programja

Author: Főadmin Date: 2015. október 21., szerda 09:11

 

Három esztendővel ezelőtt kezdte meg a Baptista Szeretetszolgálat az észak-karolinai baptistákkal közösen a Bibliaiskolák szervezését roma pásztorok számára, akik Kárpátaljáról, Erdélyből és Kelet-Magyarországról érkezve vettek részt a képzésben. Ősszel, télen és tavasszal rendeztek egy-egy hetes szemesztert a résztvevőknek: legutóbb, az idei őszi szemeszter végén harminc roma pásztor vehette át diplomáját a balatonföldvári baptista üdülőben. Már megkezdődtek az egyeztetések a képzés jövő tavaszi folytatásáról. Az amerikai pásztorok, vendégtanárok oktatását a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai elsősorban tolmácsként, koordinátorként segítik.

 

RELATED NEWS

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Lap tetejére