X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A békéért imádkoznak majd a résztvevők, csatlakozz hozzánk Te is!

Author: Főadmin Date: 2022. október 05., szerda 13:57

 

Nemzetközi istentisztelet lesz Ukrajnáért a Nap Utcai Baptista Gyülekezetben (1082. Budapest VIII. ker., Nap u. 40.) október 11-én, 19 órakor. Igét hirdet Dr. Jerry Haag, a One More Child elnöke (Florida, USA) és Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Dicsőítés: Szabó Balázs. Házigazda: Balla Péter.

 

RELATED NEWS

Újra elindult a Cipősdoboz Akció

Idén 19. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatja el a szervezet, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Csillagmajor: új intézményt adtunk át a rászoruló családok megsegítéséért

Békés – November 23-án átadtuk a Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonát. A Baptista Szeretetszolgálatnak ez az első intézménye abban a megyében, a Csillagmajor nehéz helyzetbe került családok számára biztosít átmeneti otthont, és nyújt segítséget.

Szeretet és szolgálat: ünnep a Szociális Munka Napján

Budapest - A Szociális Munka Napján a Baptista Szeretetszolgálat intézményi családjához tartozó Országos Szociális Segítő Központ és a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hálózatában dolgozók is együtt ünnepeltek a szeretet és a szolgálat jegyében.

Lap tetejére