“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A békéért imádkoznak majd a résztvevők, csatlakozz hozzánk Te is!

Author: Főadmin Date: 2022. október 05., szerda 13:57

 

Nemzetközi istentisztelet lesz Ukrajnáért a Nap Utcai Baptista Gyülekezetben (1082. Budapest VIII. ker., Nap u. 40.) október 11-én, 19 órakor. Igét hirdet Dr. Jerry Haag, a One More Child elnöke (Florida, USA) és Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat elnöke. Dicsőítés: Szabó Balázs. Házigazda: Balla Péter.

 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére