X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Két hétig naponta étkezés: újabb segély Kárpátaljára

Author: Főadmin Date: 2015. június 09., kedd 11:27

 

 

A magyarországi baptisták adománya 560 kg lisztből, 55 kg cukorból, 28 kg rizsből, 504 csomag száraztésztából és 390 liter étolajból állt, a szállítmányt a segélyszervezet két munkatársa, Horváth Sándor és Herczegh Róbert vitte el a kárpátaljai Gátra. Dr. László Imre, a helyi Reménység Roma Gyülekezet lelkipásztora elmondta: az adományokból félszáz 20 kilós élelmiszercsomagot állítottak össze és két alkalommal 25-25 mélyszegénységben élő cigány család kapta meg azokat. Ez nagyjából két hétig biztosít számukra napi egy alkalommal kiadós étkezést.  „Áldja meg az Úr mindazok életét, akik könyörültek a szegényen, és legyen bőséges a ti jutalmatok az Úrtól. Köszönjük a szervezési munkát, a szállítást, és mindazt a logisztikai és egyéb tevékenységet, amivel egy ilyen támogatás eljuttatása együtt jár”, üzente az alapító pásztor Kárpátaljáról.      

RELATED NEWS

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére