“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Katonák, rendőrök és mentők pihennek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével

Author: Főadmin Date: 2015. október 08., csütörtök 12:25

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta: köszönettel tartoznak a Duna Relax Wellness Szálloda vezetőségének a felajánlott húsz szobáért, ezekből nyolcra máris igény mutatkozott, eddig tizenhatan éltek a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségével. A vendégül látott családok között voltak rendőrök, de többségük a mentőknél teljesít szolgálatot. Baricz Dezső hozzátette, mindenki nagyon jól érezte magát, csodálatos volt az ott töltött idő, az ételt is dicsérték a vendégek. A wellness részleg is remek kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a Duna Relax Wellness Szálloda szobáinak kényelme kifogástalan volt. Az elkövetkező hetekben a Baptista Szeretetszolgálat partnerei segítségével, még további szállodákban is lát vendégül a migrációs helyzet során kialakult nehéz körülmények között helytálló rendőröket, katonákat és mentőket, családtagjaikkal együtt.

 

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére