“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Katonák, rendőrök és mentők pihennek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével

Author: Főadmin Date: 2015. október 08., csütörtök 12:25

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta: köszönettel tartoznak a Duna Relax Wellness Szálloda vezetőségének a felajánlott húsz szobáért, ezekből nyolcra máris igény mutatkozott, eddig tizenhatan éltek a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségével. A vendégül látott családok között voltak rendőrök, de többségük a mentőknél teljesít szolgálatot. Baricz Dezső hozzátette, mindenki nagyon jól érezte magát, csodálatos volt az ott töltött idő, az ételt is dicsérték a vendégek. A wellness részleg is remek kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a Duna Relax Wellness Szálloda szobáinak kényelme kifogástalan volt. Az elkövetkező hetekben a Baptista Szeretetszolgálat partnerei segítségével, még további szállodákban is lát vendégül a migrációs helyzet során kialakult nehéz körülmények között helytálló rendőröket, katonákat és mentőket, családtagjaikkal együtt.

 

RELATED NEWS

Új gyermekhospice ház épül, az alapkövét helyeztük el

Törökbálint - A 28 éve alapított Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház 2011-ben Törökbálinton nyitotta meg kapuit, az intézmény azóta ingyen támogatja a kis betegeket és családtagjaikat. Ma egy új épület alapkövét helyeztük el, amely egyedülálló fejlesztés Magyarországon.

„Én vagyok az élet kenyere…”: konferencia az önkéntességről

Budapest - A Baptista Egyházi Szociális Módszertani Központ konferenciára várta vendégeit csütörtökön Budapesten, a Benczúr utcai Baptista Házba – a téma az önkéntesség volt.

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Lap tetejére