“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Katonák, rendőrök és mentők pihennek a Baptista Szeretetszolgálat segítségével

Author: Főadmin Date: 2015. október 08., csütörtök 12:25

 

Baricz Dezső, a Baptista Szeretetszolgálat programigazgatója elmondta: köszönettel tartoznak a Duna Relax Wellness Szálloda vezetőségének a felajánlott húsz szobáért, ezekből nyolcra máris igény mutatkozott, eddig tizenhatan éltek a pihenés és a kikapcsolódás lehetőségével. A vendégül látott családok között voltak rendőrök, de többségük a mentőknél teljesít szolgálatot. Baricz Dezső hozzátette, mindenki nagyon jól érezte magát, csodálatos volt az ott töltött idő, az ételt is dicsérték a vendégek. A wellness részleg is remek kikapcsolódást nyújtott a családoknak, a Duna Relax Wellness Szálloda szobáinak kényelme kifogástalan volt. Az elkövetkező hetekben a Baptista Szeretetszolgálat partnerei segítségével, még további szállodákban is lát vendégül a migrációs helyzet során kialakult nehéz körülmények között helytálló rendőröket, katonákat és mentőket, családtagjaikkal együtt.

 

RELATED NEWS

November 24-én, pénteken elindult az idei, sorban a 20. Cipősdoboz Akció

Idén 20. alkalommal szervezi meg a Baptista Szeretetszolgálat a Cipősdoboz Akciót, mely mára Magyarország legnagyobb karácsonyi segélyakciójává vált. Az ajándékokat rászoruló gyermekeknek juttatjuk el, olyanoknak, akiknél talán más nem is kerül a fa alá.

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Lap tetejére