“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Karácsony tényleg elhozta a csodát!

Author: Főadmin Date: 2021. december 23., csütörtök 13:04

 

A Baptista Szeretetszolgálat alig két napja számolt be arról, hogy 2021-ben negyvenezernél is több cipősdobozt tudtunk kiosztani rászoruló kisgyermekek között. Ami hivatalos közleményünk napvilágra kerülése óta történt, az valóban maga a csoda! Jól látszik, hogy a vírusjárvány új kihívások elé állította a világot, s benne minket is, átalakultak a szokások, így az adományozói szokások is. Az utolsó két napban, sőt sok helyütt a hivatalos zárás után a leadópontjainkon és a központunkban dolgozó munkatársaink és önkénteseink korábban soha nem tapasztalt „cipősdoboz-rohammal” szembesültek, bátran mondhatjuk: a legnagyobb örömünkre.

Így örömmel jelenthetjük, hogy korábbi hivatalos közleményünk szó szerint a múlté, az utolsó 48 órának köszönhetően immár arról számolhatunk be, hogy 50.930 ajándékkal lephettük meg a gyermekeket. Hálával és köszönettel tartozunk mindenki felé, aki szebbé tette a nélkülöző gyermekek Karácsonyát!

A válsághelyzet okozta új kihívásnak sikeresen eleget tettünk, szeretetszolgálatunk minden tagja, munkatársa és önkéntese nevében Istentől megáldott, Békés, Boldog Karácsonyt kívánunk!

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére