X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Osztás Szerbiában, helyzetfelmérés a horvát-szerb határon

Author: Főadmin Date: 2015. szeptember 18., péntek 13:03

 

A segélyszervezet az elmúlt napokban több szállítmányt is eljuttatott az ország déli határszakaszára. A Baptista Szeretetszolgálat a vajdasági Bácskossuthfalván, az ottani baptista gyülekezettel együttműködve látja el azokat a migránsokat - elsősorban gyermekeket, anyákat és sérülteket -, akik a Szabadka melletti egykori téglagyár területén tartózkodnak. A munkatársak élelmiszercsomagot, ruhaneműt, konzervet, higiéniai eszközöket, vizet, gyümölcsöt, zöldséget, édességet osztottak. Mivel a menekültek megváltoztatták útirányukat, a Baptista Szeretetszolgálat szakemberei felmérik a szerb-horvát határszakaszon a segélymunka lehetőségét, várhatóan ott is a korábbi módon segítenek majd.      

RELATED NEWS

Világbajnoki első és második helyen a baptista robotikások!

Bangkok – Július 12-től 17-ig Thaiföldön rendezték meg a RoboCup Junior 2022 elnevezésű világversenyt, amelyen a Baptista Szeretetszolgálat robotikásai ismét nagyszerűen szerepeltek.

Felhívás adakozásra az ukrajnai események miatt!

Kérjük adományával segítse Ön is a háború miatt kritikus helyzetbe került ukrajnai embertársainkat nehéz helyzetükben!

Híd Kárpátaljáért összefogás

A Híd Kárpátaljáért összefogás keretében a karitatív szervezeteink szálláshelyek és befogadó családok jelentkezését, valamint étkezési kapacitások és tartós élelmiszer felajánlását várják.

Lap tetejére