“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba.

Helping in Texas

The colleagues of Hungarian Baptist Aid have begun their work in the hurricane stricken areas of Texas on Saturday.

Magyar segélymunkások is részt vesznek a mentésben a Harvey vihar sújtotta térségben Texasban

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége megköszönte a magyarok segítségét.

Jövőre már gimnáziumként kezdik az évet: országos baptista tanévnyitó

Velence – A szülői és a fenntartói elvárások is azt diktálják, hogy a 2018-as tanítási évet már gimnáziumként kezdi meg a már eddig is kiemelkedő eredményekkel és lehetőségekkel rendelkező tóparti oktatási intézmény.

Már van hol lakniuk: összefogás Viktorkáért és családjáért

Budapest – Pesterzsébeten szerény ünnepség keretében adták át azt a bérlakást, amelyben példaértékű összefogás eredményeként élhet ezután egy közelmúltban szerencsétlenül járt család.

World Humanitarian Day 19 August

In 2008, the General Assembly adopted a resolution designating 19 August as World Humanitarian Day. Every year since then, the humanitarian community has organized global campaigns to commemorate WHD, advocating for the safety and security of humanitarian aid workers, and for the survival, well-being and dignity of people affected by crises.

Augusztus 19-e a Humanitárius Világnap

Az ENSZ határozata alapján 2008 óta augusztus 19-én ünnepeljük a Humanitárius Világnapot, amikor a világ azok előtt tiszteleg, akik a humanitárius ügyek szolgálatában szakemberként, aktivistaként, önkéntesként dolgoznak vagy dolgoztak. E nap jó alkalom ahhoz, hogy bár ez lehetetlen vállalkozásnak tűnik, mégis megpróbáljuk röviden összefoglalni a Baptista Szeretetszolgálat elmúlt több mint 20 esztendejét, felidézve a legfontosabb törekvéseket.

Amerikai kosarasok Vásárosnaményban

Vásárosnamény – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő iskola az elmúlt évek nyári szüneteiben több hitéleti angol nyelvi tábor helyszíne volt. Az idén kicsit másként alakult a program, mint az előző években.

Successful Camps and Missions Nationwide and Across Borders

This summer, Hungarian Baptist Aid together with American volunteers, organized camps and mission trips in several settlements of the country. Furthermore, health care assistance was in focus beyond the borders.

Sikeres táborok, missziók országszerte és a határokon túl

A nyári hónapokban Seregélyestől Nagyhalászig hazánk számos településén rendeztek tábort, szerveztek missziót elsősorban amerikai önkéntesek segítségével a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai. A határokon túl az egészségügyi jellegű segítségnyújtásra helyezték a hangsúlyt az önkéntesek.

Lap tetejére