“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Nagylócon és Nagyecseden osztott segélyt a Baptista Szeretetszolgálat

Author: Főadmin Date: 2019. március 01., péntek 17:27

 

Nagylóc, Nagyecsed – Ebben az évben is folytatja a legrászorultabbak érdekében végzett tevékenységét a Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága.

A segélyszervezet munkatársai a Nógrád megyei Nagylóc településre érkeztek, hogy az ezerötszáz lelkes község szegényeinek juttassanak a szállítmányból. Mintegy százötven család kapott tartós élelmiszert, játékot és márkátlanított ruhaneműt. Az akcióban a Magyar Élelmiszerbank Egyesület és a REGIO Játék volt partnerünk. Az élelmiszer adományt az adó 1 százalékának jótékony felajánlásaiból származó támogatásból tudta megvásárolni a segélyszervezet. 

A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatóságának munkatársai március 13-án, szerdán a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei, 6300 lelkes Nagyecseden 385 családnak, mintegy 1600 rászorulónak osztottak segélyt. Az adó egy százalékának felajánlásaiból és a Magyar Élelmiszerbank Egyesülettől származó tartós élelmiszereket, a Karitatív Tanács által kiajánlott márkátlanított ruhákat és a REGIO Játék jóvoltából játékokat kaptak a szegények.

Lap tetejére