“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Újabb együttműködés a járvány hatásait enyhítő célok érdekében

Budapest - A Rododendron Art & Design Shop a főváros legrégebbi és egyik legismertebb művészeti és design boltja együttműködési megállapodást kötött a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvánnyal. A cél a segélyszervezet támogatása abban a megfeszített munkában, amellyel a járvány negatív hatásait igyekszik csökkenteni.

Maszkok, fertőtlenítőszer és Béres Csepp érkezett Kiskőrösre

Kiskőrös - A Baptista Szeretetszolgálat május 14-én, csütörtökön adományokat adott át a Kiskőrösi Baptista Szeretetház részére: a maszkok, fertőtlenítőszerek és más készítmények természetesen továbbra is a legjobban veszélyeztetebbek, az idős emberek védelmét szolgálják.

Egy olyan vidéken osztottunk, ahol nemrég zártunk projektet

Bélapátfalva, Bekölce - A bükkszentmártoni járásban, Bélapátfalván és Bekölcén osztott tartós élelmiszereket tartalmazó segélyt, száztíz csomagot május 12-én a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány.

Fertőtlenítőszerekkel támogat az Unilever Magyarország Kft.

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat is átvette a többi nagyobb segélyszervezettel együtt pénteken az adományként kapott fertőtlenítőszereket, amelyeket rövidesen célba juttat.

A Dunapack Kft. az adományozás logisztikai feladatait segítette

Budapest, Pákozd – Hat raklapnyi, összesen 1300 darab, különböző méretű erős papírdobozt kapott a Baptista Szeretetszolgálat a fővárosi székhelyű Dunapack Kft.-től. Az adomány jelentős segítség az adományozási feladatok végrehajtásához.

A katonák elvégezték a fertőtlenítést a baptista idősotthonokban

Pécs – Rendben megtörtént a Baptista Szeretetszolgálat két szociális intézményének, bentlakásos idősotthonának a fertőtlenítése Baranya-megye székhelyén. Fertőzött személyről nincs tudomásunk.

Önkéntesek tartják a kapcsolatot az egyedül élő, idős emberekkel

Budapest, Seregélyes - A veszélyhelyzet ideje alatt önkéntesek segítik az ellátottakkal való intenzív kapcsolattartást annak érdekében, hogy valamennyi idős ember könnyebben viselje el a bezártsággal és a kapcsolatok beszűkülésével járó időszakot.

A BAJ NEM VÁLOGAT, DE MI SEM A BAJOK KÖZÖTT!

Kérjük, támogassa munkánkat személyi jövedelemadója 1+1%-ával! A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány adószáma: 18485529-1-42 A Magyarországi Baptista Egyház technikai száma: 0286

Vujity Tvrtko és Ambrus Attila összefogott a fontos közös cél érdekében

Budapest - Jótékonysági árverés indult a Vujity Tvrtko által felajánlott Pulitzer-emlékdíjért és Ambrus Attila egyedi vázájáért. A tévés műsorvezető-újságíró, aki a Baptista Szeretetszolgálat jótékonysági nagykövete, a koronavírus-járvány elleni küzdelmet szeretné támogatni kezdeményezésével.

Újabb fontos támogató segítségével növelhettük a gondoskodást

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK népkonyháinak látogatói és szociális étkezői kaptak az elmúlt napokban azokból az élelmiszerekből, amelyekkel – részben a Magyar Élelmiszerbank Egyesületen keresztük – a legjobban nélkülözőket segíti támogatóin keresztül a segélyszervezet.

Lap tetejére