“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szeretet Koncert két kárpátaljai gyermekotthon háborús árváiért

Author: Főadmin Date: 2022. május 13., péntek 18:08

 

Budapest - Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel arra, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.

A Szeretet Koncerten május 22-én 19 órától a Danubia Zenekar kíséretével Herczku Ágnes, Miklósa Erika, Rost Andrea, Bogányi Gergely, Bródy János, Dés László, Lovasi András, Nikola Parov, Pál István Szalonna, Szakcsi Lakatos Béla, valamint Magyarországon tanuló ifjú orosz és ukrán zeneművészek lépnek fel a Papp László Budapest Sportarénában. A koncert teljes jegybevételét a szervezők a Kárpátalján található ráti Szent Mihály Gyermekotthon és a szolyvai gyermekotthon fejlesztésének támogatására fordítják, olyan részlegek kialakítására, melyek a háború által traumatizált, szüleiket elvesztő gyermekeknek nyújtanak majd új otthont. Az esemény az adománygyűjtés mellett egyben köszönetnyilvánítás is az önkénteseknek és támogatóknak az ukrajnai menekültek ellátásában végzett munkájukért.

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat díjakkal ismerte el kiváló munkát végzett kollégáit

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. Eddig több mint négyszáz munkatárs kapott díjat. A 2024. év elismeréseit április 19-én a Wesselényi utcai imaházban adták át az arra érdemeseknek.

Budafokon mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - A Szeretetszolgálat Hónapja elnevezésű rendezvénysorozat április 14-én sorra került állomásaként a budafoki gyülekezet szeretetteljes közösségében mutatkozott be a Baptista Szeretetszolgálat.

Közeledik a Szeretetszolgálat Vasárnapja!

Budapest - Április 14-én, vasárnap az egyik nagy baptista gyülekezetben egy istentisztelet keretében röviden bemutatjuk/felvillantjuk a Baptista Szeretetszolgálat munkáját, a küldetésünket és hívjuk a gyülekezetet a közös szolgálatra, önkéntességre, támogatásra.

Lap tetejére