“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

A Rescue24 is részt vett az országos katasztrófavédelmi gyakorlaton

Mátraszentimre – A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a Rescue24 speciális mentőcsapat tagjainak részvételével a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei november 18-án.

Díjak és elismerések a 2017-es esztendőben

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2017. év elismeréseit november 16-án a Zeneakadémián adták át.

Baptist Twins Represent Hungary at World Junior Chess Championship

Julianna and Zsuzsanna Terbe, twins and both players of the Hungarian Baptist Aid, will represent Hungary at the FIDE World Junior Chess Championships held in Tarvisio, Italy from November 13rd to 27th

Baptista ikerlányok a sakkvilágbajnokságon

A Baptista Szeretetszolgálat két támogatott sakkozója képviselheti idén Magyarországot november 13 és 27 között a Junior Sakk Világbajnokság női mezőnyében.

November 12: a Szociális Munka Napja

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének köszöntője.

Továbbra is egyedülállóak a baptista robotikások sikerei!

Szeged – A baptista robotikás csapatok minap megvédték magyar bajnoki címűket és ezzel nemzetközi és országos versenyeken elért dobogós helyezéseik száma 115-re emelkedett.

Nagy értékű adomány a Somló környékére

Devecser – A Dunántúl egyik leghátrányosabb helyzetű térségében osztott ki nagy értékű segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

Diótörő és Egérkirály: családi musical a Cipősdoboz Akcióért!

Hoffmann varázslatos meséjét az egészen kicsiktől az egészen nagyokig mindenkinek bátran ajánljuk. A látványos produkcióban az Egérkirály bájosan gonosz figurája küzd az emberek szeretetért. Aki meglátogatja december 17-én az előadást, az ország egyik legnagyobb jótékonysági akcióját is támogatja és tesz a rászoruló gyerekek boldogabb karácsonyáért!

NGOs in Ukraine Learn about Dealing with Defeat from Visegrad Experts

Kiev, Ukraine - How do humanitarian organizations learn from their mistakes? "Failed Projects and New Approaches” was the theme of the conference in Kiev, held at the offices of the Adventist Development and Relief Agency. Dávid Gál, international director of Hungarian Baptist Aid was one of the trainers at the event.

Nemzetközi szakmai közösség baptista részvétellel

Pécs – A Baptista Szeretetszolgálat szakembereinek részvételével megalakult az első európai-amerikai migrációs egészségügyi platform (First Euro-American Migration Health Platform). Célja az egészségügyi tapasztalatok, jó gyakorlatok bemutatása, a közös kutatások és oktatási programok létrehozása, valamint egy olyan fórum működtetése, amelynek során az egészségügyi szakembereken túl a különböző területek képviselői találkozhatnak, eszmét cserélhetnek a migrációból fakadó, 21. századi egészségügyi kihívásokról.

Lap tetejére