“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Bosch munkatársai szépítették a készülő új Családok Átmeneti Otthonát

Author: Főadmin Date: 2019. május 27., hétfő 21:01

 

Budapest – A Bosch cég munkatársainak önzetlen felajánlása nyomán szépülhetett a rövidesen elkészülő Családok Átmeneti Otthona a főváros 15. kerületében.

 

Az elmúlt hétvégén a világhírű Bosch cég tizenkét dolgozója vállalta, hogy festéssel, dekorációval feldíszítik a Baptista Integrációs Központ Családok Átmeneti Otthonának falait. A rászorulók leendő otthona várhatóan ősztől fogadja majd a családokat, a beruházás rövidesen elkészül. A létesítmény huszonnégy családnak, mintegy nyolcvan személynek jelent átmeneti megoldást szorult helyzetében. A közösségi terek, folyosók és a lépcsőház képeit, díszeit, mintáit Kollár Andrea festőművész tervezte meg, ennek költségeit is a Bosch vállalta magára. A Baptista Integrációs Központ korábbi, hasonló célokat szolgáló épületét tűzeset miatt kellett elhagyniuk az akkor ott élő családoknak és a segélyszervezet munkatársainak.

 

 

RELATED NEWS

Kanadai szakemberek tréningje a Baptista Szeretetszolgálat munkatársainak

Budapest - Kiváló felkészülési lehetőséget nyújtott a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei számára az a tréning, amelyet a közelmúltban kanadai szakemberek tartottak a budapesti Baptista Házban, a Benczúr utcában.

Ünnepség az Akadémián, a Veritas első végzős osztályával

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat oktatási intézményeinek családjához tartozó – a közelmúltban Szenczy Sándor álmai nyomán megvalósult – Veritas Collegiate Academy Budapest Gimnázium első végzős osztályának bizonyítványosztó ünnepségét minap méltó helyszínen, a Magyar Tudományos Akadémián rendeztük meg.

Autós felvonulás: mintegy kétszáz gyermek a főváros legszebb útjain

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat szerdán ismét, immár tizennegyedik alkalommal rendezte meg hagyományos autós jótékonysági akcióját.

Lap tetejére