“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A Bosch munkatársai szépítették a készülő új Családok Átmeneti Otthonát

Author: Főadmin Date: 2019. május 27., hétfő 21:01

 

Budapest – A Bosch cég munkatársainak önzetlen felajánlása nyomán szépülhetett a rövidesen elkészülő Családok Átmeneti Otthona a főváros 15. kerületében.

 

Az elmúlt hétvégén a világhírű Bosch cég tizenkét dolgozója vállalta, hogy festéssel, dekorációval feldíszítik a Baptista Integrációs Központ Családok Átmeneti Otthonának falait. A rászorulók leendő otthona várhatóan ősztől fogadja majd a családokat, a beruházás rövidesen elkészül. A létesítmény huszonnégy családnak, mintegy nyolcvan személynek jelent átmeneti megoldást szorult helyzetében. A közösségi terek, folyosók és a lépcsőház képeit, díszeit, mintáit Kollár Andrea festőművész tervezte meg, ennek költségeit is a Bosch vállalta magára. A Baptista Integrációs Központ korábbi, hasonló célokat szolgáló épületét tűzeset miatt kellett elhagyniuk az akkor ott élő családoknak és a segélyszervezet munkatársainak.

 

 

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére