“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Szelíd (és nem annyira szelíd) motorosok a beteg gyermekekért

Alsóőrs – A Baptista Szeretetszolgálat idén harmadszorra volt partnere az Open Road Fest-nek, a Harley Davidson motorosok nemzetközi találkozójának.

Ruhák és élelmiszer a nagyecsedi rászorultaknak

Nagyecsed – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja a legszegényebbek érdekében végzett tevékenységét. Az adományozási akciókat elsősorban az elmaradottabb vidékeken, helyi igények szerint szervezik meg.

Vujity Tvrtko: „Élj azon a néven, ahogy az Édesanyád hív!”

Vujity Tvrtko, a Baptista Szeretetszolgálat jószolgálati nagykövete segélyszervezetünkkel való partnerségben akciót indított. Olyanoknak akarunk segíteni, olyanokat akarunk ösztönözni anyagi és jogi támogatással, akik szeretnék felvenni a saját nevüket. Tájékozódjon a részletekről!

Köszönöm a pedagógusoknak!

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének pedagógusnapi köszöntője.

Érvek, életek, történetek és jövőkép az éves vezetői konferencián

Galyatető – Hit, szakértelem és bizalom: az idén 22 esztendős Baptista Szeretetszolgálat május 30-án és 31-én rendezte meg a 2018-as esztendő országos vezetői konferenciáját.

Robotika: Európa-bajnoki ezüst!

Montesilvano - Véget ért az EURCJ 2018. elnevezésű robotika Európa-bajnokság az olaszországi Montesilvanóban. A Baptista Szeretetszolgálat csapata ismét kiváló eredményeket ért el a nemzetközi megmérettetésen. A versenyen a segélyszervezet rescue robotjai katasztrófa-szimulációs helyzetekben autonóm módon mentettek áldozatokat.

Ismét a gyerekeket ünnepeltük a Fővárosi Nagycirkuszban

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat május 25-én, pénteken 10-13-óráig 22. alkalommal szervezte meg Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét, amelynek során mintegy 1500 gyermeket és kísérőiket látta vendégül a segélyszervezet a Fővárosi Nagycirkusz telt házas előadásán.

Vándorló fiatalok az álhírek világában

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával olyan drogprevenciós projektet hajt végre, amely elsősorban fővárosi és Pest megyei középfokú oktatási intézmények diákjaihoz és pedagógusaihoz jut el. A tapasztalatokról Hentes Ildikó szakmai vezető beszélt.

Amerikai egészségügyiekkel Kárpátalján

Nagydobrony – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai amerikai orvosok és más egészségügyi szakemberek munkáját segítették az elmúlt napokban Kárpátalján.

Nincs B-Terv!: elérhető a pályázati kiírás

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány pályázatán akár 18 millió forintos támogatást is elnyerhetnek azok a szervezetek, amelyek a klímaváltozáshoz kapcsolódó veszélyekre hívják fel a figyelmet és készen állnak arra, hogy tegyenek a magyar társadalom ellenálló képességének javításáért. A pályázati kiírás az alábbi címeken immár elérhető, az is eldőlt, hogy a rövid tervezetek benyújtásának határideje június 29.

Lap tetejére