“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Nagyszerű meglepetés a fővárosba kiránduló szabolcsi gyerekeknek

Budapest – Nem csak élményekkel, ajándékokkal is gazdagodtak támogatóink segítségével a nagyhalászi gyerekek, akik iskolai eredményeikkel érdemelték ki a nem mindennapi kiránduláson való részvételt.

Csokit és bölcsességet hozott a példakép Fa Nándor Seregélyesre

Seregélyes – Fa Nándor meglátogatta március 2-án, csütörtökön azokat a kisiskolásokat, akik mindvégig figyelemmel kísérték a hajós 93 napos útját és többször üzentek is a Spirit of Hungary fedélzetére.

Pavelcze László főigazgatói elismerése

Budapest - A katasztrófavédelem munkájának segítése, támogatása érdekében kifejtett kiemelkedő tevékenysége elismeréseként, a polgári védelem napja alkalmából Pavelcze László részére főigazgatói ajándéktárgyat adományozott március 1-én dr. Góra Zoltán tűzoltó vezérőrnagy, az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság főigazgatója. Pavelcze László a Baptista Szeretetszolgálat vészhelyzet-kezelési igazgatója, a HUBA-Rescue24 Tűzoltó és Kutató-Mentő Nemzetközi Csoport vezetője.

Sam szerint a világ

Kótaj - A kótaji István Király Baptista Általános Iskolában február 22-én nagysikerű koncertet adott Sam Rowland, aki Steiner Józseffel, a Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatójával érkezett az intézménybe.

Életmentő készülék az iskolában

Nagyhalász – A Csuha Antal Baptista Általános Iskolában február 27-én, hétfőn 14 órakor ünnepélyes külsőségek mellett adták át azt a közel egymillió forint értékű defibrillátort, amit az intézmény nevelői, a tanulók szülei, környékbeli vállalkozók és a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat segítségével sikerült megvásárolni.

Üdítők iskoláknak, kórháznak, mentőknek és a katasztrófavédelemnek

Budapest – A BUSZESZ Élelmiszeripari Zrt. 1 millió 700 forint értékben 51 raklapnyi üdítőt ajánlott fel minap a Baptista Szeretetszolgálatnak. Munkatársaink Baricz Dezső programigazgató koordinálásával az üdítőket többek között a Heim Pál Gyermekkórháznak, az Országos Mentőszolgálatnak, a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóságnak, a Kispesti Roma Kisebbségi Önkormányzatnak, családsegítő és gyermekjóléti szolgálatoknak és oktatási intézményeknek továbbították.

Az államtitkár példaértékűnek nevezte az Utcafront elkötelezettségét

Budapest – Czibere Károly, az Emberi Erőforrások Minisztériumának szociális ügyekért és társadalmi felzárkóztatásért felelős államtitkára levélben mondott köszönetet minap mindazért, amit a Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálatának munkatársai a kiszolgáltatott léthelyzetben élő emberek érdekében tettek a rendkívüli hideg időszakában.

Ismét egy esély a világ legjobbjaival szemben

Budapest – Újabb győzelmeikkel a Baptista Szeretetszolgálat tegnap mindkét kategóriában megmérettetett robotika csapatai sorban 100. és 101. dobogós helyezésükkel megszerezték a jogot ahhoz, hogy hazánkat képviseljék a júliusban, Japánban sorra kerülő világbajnokságon.

Újabb kulturális kirándulás lesz

Budapest – Folytatja „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű, hátrányos helyzetű gyermekek érdekében szervezett programját a Baptista Szeretetszolgálat.

Közös fővárosi ételosztás Szenczy Sándorral

Budapest - Immár hagyomány, hogy közösen osztanak ételt a rászorultaknak a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai. Ismét két egymást követő nap is jutott, illetve jut étel a szegényeknek.

Lap tetejére