“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Autós felvonulás a főváros utcáin, rászoruló gyerekek örömére

Budapest - Ismét 150 rászoruló gyermek részére szervezett felvonulást Budapest útjain a Baptista Szeretetszolgálat.

Új elnök a Baptista Szeretetszolgálat élén

Budapest - 2020. június 9-én ünnepélyes keretek között iktatta be a Magyarországi Baptista Egyház Dr. Szilágyi Bélát a Baptista Szeretetszolgálat elnöki szolgálatára.

Új otthont nyitott a Baptista Integrációs Központ a fővárosban

Budapest - A Baptista Integrációs Központ (BIK) családok átmeneti otthonának elkészült az új épülete a főváros 15. kerületében, a Sztárai téren.

Ismét az adományozás logisztikai feladatait segítette a Dunapack Kft.

Budapest, Pákozd – Összesen 7 ezer 196 darab papírdobozt vett át a Nemzeti Humanitárius Koordinációs Tanács nevében a Baptista Szeretetszolgálat a Segítünk Egymásnak akciócsoport közreműködésével a Dunapack Kft.-től. A cég újabb adománya ismét jelentős segítség a karitatív feladatok végrehajtásához.

Több száz tisztasági csomag a helyieknek: hasznos projektzárás Gyarmaton

Gyarmat - A végéhez ért a Regionális Szociális Intézményfenntartó Központ hároméves projektje, amelynek helyszíne Gyarmat volt. A szervezet az eltelt hónapok során sikerrel igyekezett segíteni a helyi kisközösségek létrehozását, a már meglévők erősítését, népszerűsítette az önkéntességet, a társadalmi felelősségvállalást, javította a generációk közötti együttműködést.

Felhívás Vitaversenyre!

A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány felhívja a középfokú és főiskolai, egyetemi szintű oktatási intézmények vezetőinek, munkatársainak, valamint diákjainak, hallgatóinak figyelmét egy projekt keretében megrendezésre kerülő Vitaversenyre, amelyre várjuk a kihívást kedvelő intézmények jelentkezését.

Adományozásra buzdítja az „élelmiszer halmozókat” a Baptista Szeretetszolgálat

A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központjának telephelyei nagy számban csatlakoztak a Nébih és a Magyar Élelmiszerbank Egyesület akciójához és országszerte fogadják a felajánlott élelmiszereket.

Családgondozó munkakör betöltésére keres munkatársakat a BIK

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, teljesen új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, családgondozó munkakör betöltésére.

A Caola Zrt. is azok között van, akik segítik a védekezést

Diósd – A Caola Zrt. ötezer liternyi kéz- és felületfertőtlenítő-szer adományának átadásán jelen volt Dr. Szilágyi Béla, a Baptista Szeretetszolgálat alelnöke is.

Sikeresen véget ért az egyhetes licit

Budapest – Mintegy 810 ezer forint gyűlt össze Vujity Tvrtko és Ambrus Attila felajánlása nyomán, az összeg a járvány miatt nehéz helyzetbe jutott rászorulókhoz kerül.

Lap tetejére