“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Fejlesztés Seregélyesen: épületszárnnyal bővült a Hétszínvirág baptista óvoda

Seregélyes - Új bölcsődei szárnnyal bővült a seregélyesi Hétszínvirág Baptista Óvoda épülete, melyben november elején kezdődhetett az oktató-nevelő munka.

500 éve a Kárpát-medencében! Nagyszerű, közös ünneplés az Arénában

Budapest - Megtelt ünneplőkkel november 19-én a Papp László Budapest Sportaréna, ahol a Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat várta az emlékévhez méltó, nagyszabású közös együttlétre az érdeklődőket.

Dr. Szilágyi Béla köszöntője a Szociális Munka Napja alkalmából

A baptista gimnázium viszonyítási pont a tehetséggondozás területén

Budapest - A Kulturális és Innovációs Minisztérium családokért felelős államtitkára mondott köszöntőt az Addetur Baptista Gimnázium, Technikum és Szakiskola fennállásának 30. évfordulója alkalmából tartott ünnepségen.

Adománygyűjtést indít Csáky Soma javára a Baptista Szeretetszolgálat

Sulipakk csomagokat osztottunk az Ormánságban és Nógrádban

A Baptista Szeretetszolgálat OSZSK hosszú évek óta – jelenleg 21 településen – van jelen Baranya vármegyében, az Ormánságban népkonyhai szolgáltatásával.

Szakemberképzés és egészségügyi segítségnyújtás Csádban

N'Djamena ¬ Többoldalú együttműködés keretében a Baptista Szeretetszolgálat munkatársai és önkéntesei is részt vettek az elmúlt hetekben Csádban lezajlott orvos-humanitárius misszióban.

Munkalehetőség a Szeretetszolgálatnál! Jelentkezz és dolgozz nálunk!

Nem csak szociális területen keresünk munkavállalókat, jelentkezését várjuk például annak is, aki gépjárműparkunk fenntartásában lenne segítségünkre.

A DHL is segítette Sulipakk akciónkat!

Budapest - A vállalatnál úgy gondolták, hogy ebben az évben is csatlakoznak a Baptista Szeretetszolgálat Sulipakk akciójához. Előbb szeptember 14-én, majd 19-én fogtak össze azért, hogy a nélkülöző magyar kisgyerekek értékes tanszerhez juthassanak.

Meglátogatta menekültszállónkat az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális koordinátora

Budapest - Minap meglátogatta a nálunk elszállásolt menekülteket Scott Lang, az ENSZ Menekültügyi Főbiztosságának regionális menekültügyi koordinátora, aki megtekintette a szállót, beszélgetett munkatársainkkal és az ott élőkkel.

Lap tetejére