“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Megköszöntük a támogatást

Budapest - Minap a Premier Kultcaféba vártuk sok szeretettel mindazokat, akik támogatóként, partnerként, munkatársként vagy önkéntesként segítették a Baptista Szeretetszolgálat 2019-es évi Cipősdoboz Akcióját.

Felköszöntöttük a 100 éves Erzsi nénit

Pécs - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központ Pécsi Gondozási Központjában január 14-én, kedden megható pillanatok közepette ünnepeltük meg kedves gondozottunk, Erzsi néni 100. születésnapját.

Passzold vissza Tesó! Program a Baptista Szeretetszolgálat támogatásával

Budapest – A NOPLANETB elnevezésű projekt több partnerszervezetünk számára biztosít lehetőséget programjaik folytatásához, céljaik eléréséhez.

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Drámapedagógusok a veszélyeztetett fiatalok érdekében: az OSZSK programja

Tapolca - Országos léptékű drogprevenciós programot valósít meg a Baptista Szeretetszolgálat OSZSK, amelynek egyik legfontosabb helyszíne Tapolca, ahol egymást váltják a különböző interaktív előadások, foglalkozások, játékkal fűszerezett beszélgetések. A cél egyértelmű: segíteni kell a leginkább veszélyeztetett fiatalokon.

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A Baptista Szeretetszolgálat 2019-es esztendeje képekben elmesélve

December 26-án volt 15 éve annak, hogy lecsapott a dél-kelet ázsiai cunami

Colombo - Elsősorban magyarországi adományozóinak köszönhetően árvaházat és Help-falut épített a Baptista Szeretetszolgálat a 2004-es szökőár után Srí Lankán.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Nagyszerű karácsonyi koncert lesz a Cipősdoboz Akció javára

Budapest – A Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar a hagyományokhoz híven 2019-ben is fantasztikus karácsonyi koncert show-val búcsúztatja az évet: ezúttal a Cipősdoboz Akció javára.

Lap tetejére