“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Soproni Baptista Pont: nyolc év után átadták a stafétát a vezetők

Sopron - A Baptista Szeretetszolgálat és a gyülekezet vasárnap egy hálaadó istentisztelet és szeretetvendégség keretében köszönte meg a soproni Baptista Pontot nyolcadik éve vezető Gálné Kapás Mártának és férjének, Jánosnak az eddigi munkáját. Ők meghatódva adták át a stafétát az utánuk következőknek.

Idén 44.761 cipősdoboz ajándékot gyűjtöttünk össze!

Ebben az évben már 19. alkalommal szervezte meg az alapításának negyedszázados jubileumát ünneplő Baptista Szeretetszolgálat az országban általa meghonosított Cipősdoboz Akciót.

Leendő kollégánkat keressük!

A Baptista Szeretetszolgálat bér és munkaügyi ügyintéző munkakörbe keres munkatársat.

Humanitárius katasztrófa fenyeget: generátorokat indítottunk útnak

Budapest - Kijev: A Baptista Szeretetszolgálat a Hungary Helps programmal való együttműködésben ma délelőtt 60 darab közösségi ellátást biztosító generátort és 8 darab invertert indított útnak Kárpátaljára, valamint Kijevbe. A következő hetekben további 15 darab nagy teljesítményű intézményi generátort is küld a segélyszervezet.

Ingatlanadománnyal támogatják a Baptista Szeretetszolgálatot

Magy - A Vantage Towers Zrt. Magy községben adományozott ingatlant a szeretetszolgálatnak, ahol közösségi teret, szociális mosodát és fürdőt működtetnek a környéken élő hátrányos helyzetűek számára.

Baptisták együttműködése a kolozsvári tudományegyetemmel

Kolozsvár - A Baptista Szeretetszolgálat és a Baptista Teológiai Akadémia minap együttműködési megállapodást írt alá Kolozsvárott a Sapientia Erdélyi Magyar Tudományegyetemmel.

Negyedszázad szeretet: ünnepelt a Baptista Szeretetszolgálat

A Magyarországi Baptista Egyház és a Baptista Szeretetszolgálat nagyszabású ünnepségen mondott köszönetet a huszonhat éve alapított segélyszervezetért, az idén elhunyt Szenczy Sándor alapító elnök életéért és áldásos tevékenységéért, valamint a Baptista500 év kezdetéért december 2-án, pénteken este a Budapest Arénában, amely két év kényszerű szünet után immár 11. alkalommal adott otthont a baptisták nagy központi rendezvényének.

Átadtuk a 2022-es esztendő díjait az arra legjobban érdemeseknek

A Baptista Szeretetszolgálat idei díjátadó ünnepségén vehették át elismeréseiket mindazok, akik az elmúlt időszakban kiemelkedő munkát végeztek a humanitárius és szociális munka, valamint az oktatás területén.

Szeretettel szolgálni: otthont avattunk Gyömörén

Új ingatlanba költözött Gyömörén a fogyatékos személyek nappali ellátását végző intézmény: az ünnepélyes avatás november 29-én, kedden délután történt meg.

Stratégiai együttműködési megállapodás a minisztériummal

Tizenhét tudományos, egyházi, karitatív, érdekképviseleti és civil szervezettel – közöttük a Baptista Szeretetszolgálattal – kötött stratégiai együttműködési megállapodást Dr. Navracsics Tibor területfejlesztési miniszter kedden Budapesten.

Lap tetejére