“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Támogatás a határon szolgáló rendőrök részére

Szeged – A Baptista Szeretetszolgálat a Tisztelet a Hősöknek program keretében újabb nagy értékű támogatást juttatott el a határon szolgálatot teljesítő rendőrökhöz.

Útjára indul a (L)átható Szeretet programja!

A Baptista Szeretetszolgálat idén is útjára indítja a Cipősdoboz Akció látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Vásáron mutatták be a jó szívvel készített díszeket

Gyömöre – A Baptista Szeretetszolgálat közel egy éve, 2016 októberében avatta fel az értelmi fogyatékosok nappali ellátóját, azóta egy időben 20 rászorultról gondoskodnak a Győr-Moson-Sopron megyei településen.

A baptista közfoglalkoztatás nemzetközi bemutatkozása

Budapest – Országos közfoglalkoztatási kiállítást és munkaerő-piaci nemzetközi konferenciát rendeztek a fővárosban, a részvételre felkérték a Baptista Szeretetszolgálat szakembereit is.

Keresztyén értékrend a mindennapokban

Velence – A Zöldliget Magyar-Angol Két Tanítási Nyelvű Baptista Általános Iskolában rendezték meg augusztus végén a baptista oktatási intézmények országos tanévnyitó ünnepségét. Az esemény egyik vendége volt Steiner József, a fenntartó Baptista Szeretetszolgálat missziói igazgatója is.

Tűz emésztette fel a múltat, de sikerült segíteni

Vácrátót – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai felhívást tettek közzé a közelmúltban, amellyel egy szerencsétlenül járt család sorsára hívták fel a figyelmet. A baptista közösség példás összefogása, az akció támogatói reményt és lehetőséget adtak Bajnóczkyéknak.

Építkezzünk együtt! Akció a Tábitha Gyermekhospice Házért

Törökbálint – Szeptember 13-án útjára indult az akció, amelynek célja a Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház újjászületése. Egy új épület felépítéséhez járulhat hozzá az a nagylelkű támogató, aki téglákat vásárol a rövidesen kezdődő munkálatokhoz.

Ünnepi rendezvény a zene és az idősek világnapja alkalmából

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és a Magyarországi Baptista Egyház szeretettel hívja és várja a zenét szerető szépkorúakat egy előadással egybekötött hangversenyre október 2-án, hétfőn 16 órakor a Nap utcai Baptista Imaházba.

Helping in Texas

The colleagues of Hungarian Baptist Aid have begun their work in the hurricane stricken areas of Texas on Saturday.

Magyar segélymunkások is részt vesznek a mentésben a Harvey vihar sújtotta térségben Texasban

Az Egyesült Államok budapesti nagykövetsége megköszönte a magyarok segítségét.

Lap tetejére