“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Várjuk az adományokat horvátországi segélyprogramunk folytatásához!

Budapest, Pákozd – A Baptista Szeretetszolgálat folytatja az adományok gyűjtését a horvátországi földrengéskárosultak javára. A tárgyi adományok átvétele két helyszínen lehetséges.

Kezdd az új évet a Baptista Szeretetszolgálatnál!

Budapest, Szabolcs-Szatmár-Bereg megye - A Baptista Szeretetszolgálat családmentor és programkoordinátor munkatársakat keres mielőbbi munkakezdéssel.

Megváltozott munkaképességű személyek érdekében indult projekt

Budapest, Pest megye – A Nemzeti Szociálpolitikai Intézet projektje azoknak a megváltozott munkaképességű személyeknek nyújthat segítséget, akiket hátrányosan érint a kialakult gazdasági helyzet.

Dolgozik a Baptista Szeretetszolgálat segélycsoportja Horvátországban

Petrinja - Január 9-én érkezett meg Horvátország földrengés sújtotta területére a Baptista Szeretetszolgálat második, két tonnás segélyszállítmánya, amely elsősorban raktársátrakat, áramfejlesztőket, fertőtlenítő és higiéniai szereket, tartós élelmiszert, téli ruhaneműt tartalmazott.

Cipősdoboznyi ajándékok baranyai rászorultaknak is

Adorjás - A BSZ OSZSK munkatársai azoknak juttattak cipősdoboznyi meglepetést, akiket rendszeresen a „népkonyhai” ellátás során érnek el.

Megérkezett az első adomány: horvát-magyar együttműködés a segélyezésben

Élelmiszert, ivóvizet, takarókat, téli ruházatot, generátorokat, valamint pénzügyi segítséget kértek a horvát baptisták a magyarországi Baptista Szeretetszolgálattól.

A 2020-as év fényképekkel elmesélve

A Baptista Szeretetszolgálat idei esztendeje, fényképekkel elmesélve... Íme, ilyen lett a 2020-as albumunk, bár természetesen korántsem teljes az összeállítás.

Számítógépeket kapott a Baptista Szeretetszolgálat a Penny Market Kft.-től

Budapest, Kiskunlacháza - A Baptista Szeretetszolgálat értékes adományt kapott az ünnepek előtti napokban.

Karácsonyváró a Szeretetotthonban

Pécs - Az adventi időszak végén, a karácsony közeledtével ünnepi pompába öltözött a pécsi Szeretetotthon is. A folyosók, a közösségi helységek díszei karácsonyi hangulatot varázsolnak a kissé szomorkás, várakozással teli időszakban.

Több mint 34.000 gyermek örülhetett idén Cipősdoboz ajándéknak

Pákozd – 34.170 cipősdoboz ajándékot, mintegy 100 millió forint értéket, gyűjtött össze a 2020-as évben a jótékonysági programot 17. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. A legnépszerűbb karácsonyi adakozási formát, a Cipősdoboz Akciót ebben az évben számos, előre nem tervezhető nehézség ellenére is sikerült megvalósítani. A kampány a koronavírus járvány miatt feleannyi gyűjtőponton tudta fogadni az adományokat, és a szigorú egészségügyi előírásoknak is meg kellett felelnie.

Lap tetejére