“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Magyar baptisták a keresztényüldözés ellen: a konferencia apropóján

Budapest – Másodszorra rendeznek konferenciát a magyar fővárosban a keresztényüldözésről, az esemény november 26-án, kedden kezdődött el. Naponta tizenegy ember hal meg keresztény vallása miatt.

Magyarországon is sokan imádkoztak az amerikai lelkipásztorért

Budafok - A Baptista Szeretetszolgálat képviseletében Gál Dávid ügyvezető igazgató és felesége, Gál Andrea november 24-én, a budafoki baptista gyülekezet istentiszteletén találkozott Andrew és Norine Brunson-nal. Az amerikai lelkészt, Andrew Brunsont a 2016-os törökországi puccskísérletet követően tartóztatták le a nyugat-törökországi Izmirben, s 2018 októberében engedték szabadon.

Gergő sürgős külföldi gyógykezeléséhez várjuk a pénzadományokat

Budapest - Balla Gergő és családja súlyos helyzetbe került, ezért a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított egy külföldi gyógykezelés lehetősége érdekében.

A karácsonyi koncert a Cipősdoboz Akciót támogatja

Budapest - A Budafoki Dohnányi Zenekar karácsonyi koncertjével sok ezer nehéz sorsú kisgyerek karácsonyát segíti szebbé varázsolni, így támogatva a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz Akcióját.

Ágyakat ajánlottak fel az intézményeinkben élők számára

Sárvár - A Baptista Szeretetszolgálat adományozási igazgatósága minap a sárvári Ensana Thermal Hotel jótékony felajánlását vehette át a Vas megyei üdülővárosban.

Filmvetítés az emberkereskedelemről: a bevétel programunkat segíti

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat emberkereskedelem elleni küzdelmét segíti egy rövidesen sorra kerülő filmvetítés is.

Elismerések a cselekvő segítség hőseinek

Budapest ¬– A Szociális Munka Napja alkalmából a Magyarországi Baptista Egyház díjazta a szociális munka területén dolgozó kiválóságainkat.

Kedves munkatársaink, kollégák!

1997-től kezdve november 12-én ünnepeljük a Szociális Munka Napját. Azóta minden évben egyszer van ilyen alkalom, de a szakterületen dolgozók számára – beleértve az ország baptista intézményeit – ez is egy olyan dolgos nap, mint a többi.

Az Európai Baptista Szövetség elnöke megköszönte a segélyszervezet munkáját

Balatonszemes - Hazánkban járt Dr. Meego Remmel észt baptista lelkipásztor, az Európai Baptista Szövetség újonnan hivatalba lépett elnöke.

Támogatás a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program számára

Budapest – A napokban érkezett egy különös, de példaértékű támogatói megkeresés a Tisztelet a Hősöknek elnevezésű program részére.

Lap tetejére