“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Cipősdoboz Akció 2017: elkezdődött a kampány!

A Baptista Szeretetszolgálat 14. alkalommal szervezi meg országos karácsonyi adománygyűjtő kampányát, a Cipősdoboz Akciót. A 2017. évi kampány december 1-én 11 órakor egy sajtótájékoztató keretében indult el a fővárosi Deák téren, a Cipősdoboz Várnál.

A baptista sakkiskola újabb remek sikere: Demeter Dorina női Fide-mester lett!

A Baptista Szeretetszolgálat támogatásával induló ifjú tehetség, Demeter Dorina nemrégiben nemzetközi versenyén bombameglepetést okozott a „magyar rangadón”, amikor 12 évesen legyőzte több mint 400 élőponttal magasabban jegyzett nemzetközi mester ellenfelét, Almási Istvánt, s ezzel WFM minősítést szerzett.

A Rescue24 is részt vett az országos katasztrófavédelmi gyakorlaton

Mátraszentimre – A téli időszak veszélyeire való felkészülés jegyében tartottak országos gyakorlatot a Rescue24 speciális mentőcsapat tagjainak részvételével a katasztrófavédelem, a rendőrség, a közútkezelő és az erdészet szakemberei november 18-án.

Díjak és elismerések a 2017-es esztendőben

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégáit elismerje és megköszönje munkájukat. A 2017. év elismeréseit november 16-án a Zeneakadémián adták át.

Továbbra is egyedülállóak a baptista robotikások sikerei!

Szeged – A baptista robotikás csapatok minap megvédték magyar bajnoki címűket és ezzel nemzetközi és országos versenyeken elért dobogós helyezéseik száma 115-re emelkedett.

Nagy értékű adomány a Somló környékére

Devecser – A Dunántúl egyik leghátrányosabb helyzetű térségében osztott ki nagy értékű segélyt a Baptista Szeretetszolgálat.

A Baptista Sakkiskola reménységei a jövő bajnokai között

Budapest – Egy minapi rendkívül rangos megmérettetésen a Baptista Sakkiskola két fiatal kitűnősége, Demeter Dorina első, Csíki Endre pedig második helyezést szerzett.

Roma pásztorokat oktattak amerikai vendégelőadók

Balatonföldvár – Roma pásztorok felkészítését, továbbképzését szervezte meg szeptember 24-től 29-ig a Baptista Szeretetszolgálat. A program januárban folytatódik a tóparti városban.

Értékes könyvadomány a Speak! Nyelviskolától

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat oktatási és szociális intézményei a fővárosi Speak! Nyelviskola lelkes tanárainak és tanulóinak jóvoltából – a tavalyi eredményességet jóval túlteljesítve – idén is nagy értékű idegen nyelvű könyvekkel gazdagodhattak.

Vásáron mutatták be a jó szívvel készített díszeket

Gyömöre – A Baptista Szeretetszolgálat közel egy éve, 2016 októberében avatta fel az értelmi fogyatékosok nappali ellátóját, azóta egy időben 20 rászorultról gondoskodnak a Győr-Moson-Sopron megyei településen.

Lap tetejére