“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Szépség a szegénységben: nőnap rászoruló lányoknak és asszonyoknak

Author: Főadmin Date: 2019. március 10., vasárnap 10:41

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat munkatársai szépségnapot szerveztek március 9-én, szombaton Kőbányán, a Baptista Szolgáltató Centrum Maglódi úti telephelyén. A rendhagyó rendezvénnyel nőnap alkalmából kívántak az érintetteknek örömet okozni.

Az eseményre elsősorban olyan lányok és asszonyok jöttek el, akik a Baptista Szeretetszolgálat hajléktalanszállóinak lakói, de érkeztek olyanok is, akik más ellátó szervezetekkel állnak kapcsolatban. A körülbelül félszáz rászorulót és támogatóinkat Gál Dávid, a Baptista Szeretetszolgálat ügyvezetője igazgatója és dr. Miletics Marcell, az Utcafront szolgálat és a központ igazgatója köszöntötte. A résztvevők ruhákat, kiegészítőket, azaz táskát, övet és ékszereket, sőt virágot, bátorító üzenettel képeslapot is kaptak. A legfontosabb az volt, hogy igénybe vehették a fodrász, a manikűr, a pedikűr, a masszázs és a smink szolgálatásokat, de ha valaki ahhoz érzett kedvet, annak hennát festettek. A rászorulóknak péksüteményekkel és gyümölcsökkel is kedveskedtek a vendéglátók.

Polgár Tünde minden résztvevőt és önkéntest meglepett egy-egy szál virággal és mindenkihez volt egy kedves szava, ő irányította a tombolát is.

Támogatóink hozzájárulása nélkül nem tudtuk volna e nagyszerű napot megrendezni. A rászorulók nevében köszönjük a Beauty and GO Szalon, a SlyNails körömszalon, a dm Magyarország sminkesei, önkéntesei, a Rauf Cukrászda, a NekedTerem, a Borhy Kertészet, a Rodondendronart, a Lidl, az Yves Rocher, a Bayer Hungária Kft., a Libri Bookline Zrt., a DLA Piper Ügyvédi Iroda, a DHL, valamint az Art Group Marketing Kft. segítségét.

 


RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére