“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Három gyermekcsoport kulturális kirándulása a fővárosban

Author: Főadmin Date: 2019. március 07., csütörtök 13:22

 

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat Baricz Dezső programvezető irányítása mellett ötödik éve folytatja a „Kulturális kirándulás a fővárosban” elnevezésű programsorozatát.

A nemrégiben Debrecenből érkezett hátrányos helyzetű gyermekeket – akik jártak a Fővárosi Nagycirkuszban, a Parlamentben, a Rendőrpalotában és a Fővárosi Állat- és Növénykertben is –, a Novotel Budapest Danube és a Pizza King látta vendégül. A City Sightseeing Budapest segítségével a gyerekek remek városnézésen vehettek részt. Az idei második gyermekcsoport minap Kótajból utazott a fővárosba. Az újabb huszonöt fiatal is csodálatos perceket töltött egyebek mellett a Parlamentben, a Rendőrpalotában és a Kockaparkban. Szállásról és a félpanziós ellátásról a Benczúr Hotel gondoskodott. A harmadik gyermekcsoport a hónap végén Nagyhalászból érkezik majd.

RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére