“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Köszönöm a pedagógusoknak!

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének pedagógusnapi köszöntője.

Érvek, életek, történetek és jövőkép az éves vezetői konferencián

Galyatető – Hit, szakértelem és bizalom: az idén 22 esztendős Baptista Szeretetszolgálat május 30-án és 31-én rendezte meg a 2018-as esztendő országos vezetői konferenciáját.

Ismét a gyerekeket ünnepeltük a Fővárosi Nagycirkuszban

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat május 25-én, pénteken 10-13-óráig 22. alkalommal szervezte meg Vidám Gyermeknap elnevezésű rendezvényét, amelynek során mintegy 1500 gyermeket és kísérőiket látta vendégül a segélyszervezet a Fővárosi Nagycirkusz telt házas előadásán.

Vándorló fiatalok az álhírek világában

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja az Emberi Erőforrások Minisztériumának támogatásával olyan drogprevenciós projektet hajt végre, amely elsősorban fővárosi és Pest megyei középfokú oktatási intézmények diákjaihoz és pedagógusaihoz jut el. A tapasztalatokról Hentes Ildikó szakmai vezető beszélt.

Együttműködés a honvédelem területén

Budapest – A Honvédelmi Minisztériumban a Baptista Szeretetszolgálat szakembereinek részvételével rendezték meg a NATO úgynevezett civil-katonai együttműködési törzsgyakorlatát. A segélyszervezet tevékenységéről május 9-én Gál Dávid ügyvezető igazgató és Horváth Sándor biztonsági tanácsadó, programvezető beszélt.

Ötmillió forint a beteg gyermekek javára

Törökbálint – A Baptista Szeretetszolgálat fenntartásában működő törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Ház javára rendezett focitornát a dm.

Kábítószer, alkohol és más függőségek: folytatódik a drogprevenciós program

Budapest – Folytatta drogprevenciós programját a Baptista Szeretetszolgálat Országos Szociális Segítő Központja. A munkatársak tevékenysége elsősorban a fiatalok védelmét célozza meg.

Piaci sátrakban is megmutatja magát a segélyszervezet

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat és az Expodom együttműködésével országszerte még többen ismerhetik meg a segélyszervezet magyarországi és nemzetközi tevékenységét.

Nincs B-terv! A bolygónkra nincs jótállás!

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat pályázatot hirdet a fenntartható fejlődésről, bolygónk védelméről, a klímaváltozás hatásairól. Rövidesen jelentkezünk a részletekkel!

A legszebb napok jönnek

Szenczy Sándornak, a Baptista Szeretetszolgálat elnökének húsvéti köszöntője.

Lap tetejére