“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Gergő sürgős külföldi gyógykezeléséhez várjuk a pénzadományokat

Author: Főadmin Date: 2019. november 22., péntek 19:34

 

Budapest - Balla Gergő és családja súlyos helyzetbe került, ezért a Baptista Szeretetszolgálat gyűjtést indított egy külföldi gyógykezelés lehetősége érdekében.  

Gergő tünetmentessé és gyógyulttá lett nyilvánítva 2014-ben. Idén november elején derült égből villámcsapásként a legrosszabb rémálom köszöntött a családra, amikor furcsa jeleket kezdtek látni rajta. November 8-án a sürgősségi MR vizsgálaton kiderült, hogy a kisagyában sajnos több rosszindulatú daganat kiújult. A daganat típusát csak egy műtét után lehetne meghatározni, de Gergőnél ezek olyan helyen vannak, hogy a műtéti eljárás kizárt. Egyszer már sikerült a csoda, ezért a család töretlenül hisz és bízik abban, hogy ez újra megtörténik, és a kiújult agresszív tumorok az agyában hamarosan elmúlnak, és Gergő újra teljes életet élhet.
Itthon nem tud megfelelő kezelést kapni, így hazai kezelőorvosával egyeztetve egyetlen kiútként a kölni klinikán találtak számára terápiás lehetőséget, ahol egy személyre szabott kezelési terápiát állítanak össze. Ez megközelítőleg 35-40 millió forintba kerül, és ehhez kérik az anyagi segítséget. Gergőt december 2-án 11 órakor fogadják Kölnben.

A kétségbeesett család a Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány számlájára várja a pénzadományokat­: 10918001-00000061-69770044. Közlemény: „Balla Gergő gyógykezelésére.”

Segíteni lehet így is: 

 

https://www.paypal.com/pools/c/8k7cd4b9bw?fbclid=IwAR1UNyzd9YZKcVPHw0Wp3rQWX7oeZBPyJjCBa9e_HlO_kGZK553mLrfcsa8

 


RELATED NEWS

A Baptista Szeretetszolgálat Istentől megáldott feltámadási ünnepet kíván!

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Lap tetejére