“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Jótékonykodj, ahogy eddig soha! Akció az Auchan áruházakban

A Baptista Szeretetszolgálat és a fenntartásában működő Tábitha Gyermekhospice Ház is támogatható a Auchan Bizalomkártyával. Íme a részletek…

Megköszöntük a támogatást

Budapest - Minap a Premier Kultcaféba vártuk sok szeretettel mindazokat, akik támogatóként, partnerként, munkatársként vagy önkéntesként segítették a Baptista Szeretetszolgálat 2019-es évi Cipősdoboz Akcióját.

Vízkereszt-napi istentisztelet a szigetszentmiklósi baptista gyülekezetnél

Koncertshow a jótékonyság jegyében

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 16. alkalommal hirdette meg Cipősdoboz Akcióját, melynek eredményeként 60 260 ajándékkal teli doboz gyűlt össze, mondta el köszöntőjében Gál Dávid ügyvezető igazgató 2019. december 28-án, a Papp László Budapest Sportarénában az „Igazából karácsony” címmel megrendezett Budafoki Dohnányi Zenekar (BDZ) koncertshow megnyitóján.

A 2019-es esztendőben is nagy sikerrel zárt a Cipősdoboz Akció. Köszönjük!

Budapest – Több mint 60 ezer cipősdoboz ajándékot gyűjtött össze a 2019-es évben a jótékonysági programot 16. alkalommal lebonyolító Baptista Szeretetszolgálat. Az évről-évre egyre népszerűbb Cipősdoboz Akció bázisa idén is a budapesti Deák tér melletti Cipősdoboz Vár volt. A kampány újabb gyűjtőpontokkal bővült, országszerte már 350 helyen vártuk az adományokat.

Célba értek az adományok

Pécs, Tiszaszalka - A pécsi Cserepka Iskola (Cserepka János Baptista Általános Iskola, Középiskola és Sportiskola) által gyűjtött élelmiszeradományokat elszállították a beregi térségben levő Tiszaszalkára.

Jótékonysági Mikulásnap a Fővárosi Nagycirkuszban és az Óriáskeréknél

Budapest – Mikulásnap alkalmából idén is hátrányos helyzetű gyermekek és nagycsaládok számára szervezett nagyszerű programokat a Baptista Szeretetszolgálat.

Legjobbjainkat köszöntöttük: átadtuk a 2019-es év oktatási és szociális díjait

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat 2013-ban elismerő díjakat alapított azzal a céllal, hogy az általa fenntartott intézményekben dolgozó, kiváló szakmai tevékenységet végző kollégákat elismerje és megköszönje áldozatos munkájukat. A 2019-es év díjait december 2-án, hétfőn délután adtuk át.

Advent - Elindult a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója

Budapest, 2019. november 29., péntek (MTI) - Pénteken kezdetét vette a Baptista Szeretetszolgálat Cipősdoboz akciója, amelynek keretében idén több mint hatvanezer doboznyi ajándék összegyűjtését tűzte ki célul a szervezet.

Donald Trump amerikai elnök egyik tanácsadója volt a vendégünk

Budapest – Joe Grogan, Donald Trump amerikai elnök belpolitikai tanácsadója 2019. november 27-én, szerdán meglátogatta a Baptista Szeretetszolgálat központját, hogy az amerikai és magyarországi erőfeszítésekről egyeztessen az emberkereskedelem elleni küzdelem kapcsán.

Lap tetejére