“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Tehetségműhely-vezetők tanácskozása

Kisújszállás – Újabb mérföldkőhöz érkezett a Baptista Tehetségsegítő Tanács munkája. A munkatársak elérkezettnek látták az időt ahhoz, hogy összeüljenek, és közös munkával megalkossák a baptista oktatási intézmények tehetséggondozó munkájához a közös stratégiát. Ez február első két napján történt meg.

Számítástechnikai eszközök az iskolának

Petőfibánya – Értékes számítástechnikai eszközöket kapott február 7-én a Petőfi Sándor Baptista Általános Iskola.

Roma pásztorokat képeznek az amerikai előadók

Balatonföldvár – Leendő roma pásztorok felkészítését és jelenlegi lelkészek továbbképzését kezdte meg január 30-án, hétfőn amerikai partnereivel a Baptista Szeretetszolgálat. A program február 3-án, péntekig tart a tóparti városban.

Hittörténetek a baptista iskolában

Budapest – A fővárosi Andor Ilona Ének-Zenei Általános és Alapfokú Művészeti Baptista Iskolában január 26-án, csütörtökön megtelt a tornaterem tanulókkal, pedagógusokkal és szülőkkel a B49-es program Hittörténetek című eseményén.

Tatai Erika igazgatónő lett az év kőbányai embere

Budapest – Eldőlt, hogy ki lett az Év Kőbányai Embere díj nyertese. Január 25-én, szerdán este a Köszi KőCaféban hirdették ki a győztest, aki a Kőbányai Kulturális és Közéleti Portál olvasóinak szavazatai alapján lett a cím birtokosa.

A Hotel Kempinski adománya a Baptista Integrációs Központnak és az Utcafrontnak

Budapest – A Kempinski Hotel Corvinus Budapest ötcsillagos luxusszálloda szerdán értékes adománnyal segítette a Baptista Szeretetszolgálat hajléktalan léthelyzetben élő emberek és menekültek érdekében végzett humanitárius tevékenységét.

A Baptista Szeretetszolgálat osztozik a hozzátartozók gyászában

Pénteken éjjel az olaszországi Verona közelében balesetet szenvedett egy magyar fiatalokat szállító autóbusz, legalább tizenhatan meghaltak, huszonhatan megsérültek. A buszon a budapesti Szinyei Merse Pál Gimnázium tanulói, volt diákok, tanárok és egyikük családja utazott.

A baptista iskolák adománya az Utcafrontnak

Budapest – A tartós hideg különleges intézkedéseket követelt a Baptista Szeretetszolgálattól is, a segélyszervezet a fővárosban közel ezer hajléktalan léthelyzetben élő embertársunkról gondoskodik. Bár a nagy hideg miatt nőtt az adományok mennyisége, ám még mindig nagy szükség van ételre és meleg holmira! A baptista fenntartású oktatási intézmények is segítettek az Utcafrontnak.

Munkatársunkat az év emberének választották a Kisalföldön

Sopron – A civil szféra és az önkormányzatiság hétköznapi hősei közül Sopronban munkatársunkat, a helyi Baptistapont vezetőjét, Gálné Kapás Mártát választotta a megyei lap szerkesztősége az Év Emberének 2016-ban. Gratulálunk!

Szavazzunk a baptista iskola igazgatónőjére, legyen ő a kőbányai év embere!

Budapest – A Pannonhalmi Béla Baptista Általános Iskola igazgatónőjét, Tatai Erikát is jelölték idén az oktatási intézményben folyó munka elismeréséül a Kőbányai Év Embere kitüntető címre. Szavazni emailben és a kerület közösségi oldalán lehet:

Lap tetejére