X

“WITH FAITH AND COMPETENCE”

Belföld

Baptista suliból New York és Washington színpadjaira

Author: Főadmin Date: 2017. november 03., péntek 10:52

 

A Baptista Szeretetszolgálat meghallgatást hirdet a fenntartásában működő iskolák felső tagozatos és középiskolás tanulóinak.

Követelmény: kiváló énekhang, az ének-zene, kóruséneklés szeretete, jártasság szólaméneklésben. A 20 legjobbnak ítélt énekesből szervezett kórus egy többállomásos amerikai turnén vehet részt, mely során a lenyűgöző New York és a főváros Washington D.C. színpadjain is felléphet.

A meghallgatás kötelező darabja: az „Amazing Grace” két perces részlete, kísérettel, amely letölthető itt., valamint egy szabadon választott dalrészlet (legfeljebb két perc), kíséret nélkül. A meghallgatás a jelentkezők számától függően kétkörös is lehet, erről helyben adunk tájékoztatást!

Időpont: 2017. november 18. szombat 10.00 órától

Helyszín:         Wesselényi utcai Baptista templom színházterme

1077 Budapest, Wesselényi utca 53.

Zsűri:               Bolyki Balázs, Mező Misi és Szabó Balázs

Jelentkezés:    ITT!

Információ:     Gál Dávid nemzetközi igazgató, david@baptistasegely.hu, 06 1 466 5978

 


RELATED NEWS

Tisztelet a Hősöknek, ajándékcsomagok a mentőknek

Budapest – Háromszáz darab ajándékcsomagot kaptak a mentők a Baptista Szeretetszolgálat Tisztelet a Hősöknek programjának segítségével.

Ifjú futballista tehetségek a közös, máltai-baptista ételosztáson

Budapest – Már évek óta szervez együtt ételosztást a karácsonyi ünnep közeledtével a két segélyszervezet, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Baptista Szeretetszolgálat a fővárosi Batthyány téri, úgynevezett máltai központ udvarán.

Szép ünnep lett a (L)átható Szeretet programjának idei első állomása

Budapest – A Baptista Szeretetszolgálat idén ismét útjára indította a látássérült gyerekekre fókuszáló (L)átható Szeretet programját. A kampány lehetőséget biztosít ahhoz, hogy az ajándékozásra jelentkező dobozolók személyre szabott cipősdoboz ajándékot készíthessenek.

Lap tetejére