“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Sikerrel zárult a Speak! Nyelviskola „Nagy Tankönyvgyűjtési Jótékonysági Akciója"!

A Speak Nyelviskola 2019 nyarán harmadik alkalommal rendezte meg jótékonysági akcióját, amelyben arra kérték az iskola volt és jelenlegi diákjait, illetve az érdeklődőket, hogy hozzanak be magukkal egy használt nyelvkönyvet, szótárt, vagy bármilyen nyelvtanulást segítő kiadványt.

Telephelyvezetőket keres a Baptista Integrációs Központ

Budapest - A Baptista Integrációs Központ keres a 15. kerületben nyíló, új Családok Átmeneti Otthonába segítségnyújtásban elkötelezett munkatársakat, telephelyvezetői munkakör betöltésére.

Magyarországi tanulmányút a kelet-ukrajnai programhoz kapcsolódóan

Budapest - A Visegrádi Alap és a Koreai Köztársaság Pénzügyminisztériuma által támogatott kelet-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Dnyipróban. A program keretében hárman vehettek részt egy magyarországi tanulmányúton.

Fókuszban a tudás és a tapasztalat átadása: program a civilekért

Budapest - A Visegrádi Alap által támogatott nyugat-ukrajnai programunkban év eleje óta folynak képzések Nagydobronyban. A program keretében a résztvevők közül tizenketten kapnak lehetőséget arra, hogy valamelyik „visegrádi négyes“ országba látogassanak és négynapos tanulmányúton vegyenek részt.

Gondozók jelentkezését várja a Baptista Integrációs Központ

A Baptista Integrációs Központ szakgondozót, gondozót, családgondozót keres.

Megújult otthonban várjuk a rászoruló, támogatott családokat

Debrecen – Június 25-én, kedden ünnepélyes külsőségek mellett nyitottuk meg a „Kamilla” Családok Átmeneti Otthonának korszerű, új épületét.

Folytatódik a kiváló együttműködés a Magyar Honvédséggel

Ócsa – Negyedik alkalommal rendezte meg nemzetközi, úgynevezett „nem kinetikus képességek” alkalmazásán alapuló gyakorlatát az MH Ludovika Zászlóalj ócsai kiképzőbázisán az MH Civil-katonai Együttműködési és Lélektani Műveleti Központ, melynek látogatói napjára a Baptista Szeretetszolgálat is meghívást kapott.

Ügyességi és logikai feladatokkal vártuk a fiatalokat a gyermekfesztiválon

Fót - Az elmúlt esztendőkhöz hasonlóan idén is ott voltunk a sorrendben hetedik alkalommal megrendezett fóti Országos Nyárköszöntő Gyermekfesztiválon, ahol "hétpróbás" feladatokat állítottunk össze a fiatalok számára. Köszönjük a hozzánk csatlakozott önkéntesek értékes segítségét!

Ünnepélyes külsőségek mellett adtuk át a mátészalkai adományraktárat

Mátészalka – A Baptista Szeretetszolgálat Alapítvány az EFOP-2.2.15-16 számú, „A karitatív szervezetek infrastrukturális fejlesztései a hátrányos helyzetűek társadalmi (re)integrációja érdekében” című projektjének keretében adták át június 13-án, csütörtökön a segélyszervezet mátészalkai regionális logisztikai központját.

Az IBM önkéntesei a Kiléptető Szálló rászorultjainak érdekében

Budapest – Az IBM önkéntesei dolgoztak minap a Baptista Integrációs Központ Kiléptető Szállóján.

Lap tetejére