“WITH FAITH AND COMPETENCE”

A dm ismét a beteg gyermekek érdekében ajánlotta fel anyagi támogatását

Author: Főadmin Date: 2020. november 19., csütörtök 13:32

 

Günter Bauer, a dm társalapítója 2020. október 4-én, 76 éves korában elhunyt. Személyisége, valamint vezetői szerepe tette azzá a vállalatot, amely ma dm-ként ismert. Günter Bauer családjának kérésére a dm nemzetközi drogérialánc leányvállalatai koszorúk és virágok helyett adománnyal emlékeztek meg a vállalat alapítójáról. A magyarországi dm a Baptista Szeretetszolgálat törökbálinti Tábitha Gyermekhospice Házát támogatta ez alkalomból egymillió forintos adománnyal. Az intézménnyel két éve került a dm közelebbi kapcsolatba, akkor egy jótékonysági focitorna 5 millió forintos bevételét ajánlotta fel a beteg gyermekek gyógyulása érdekében.

 

Günter Bauer

RELATED NEWS

Pont ott segítünk, ahol kell. Tedd jobbá a világot adód 1 %-ával!

Adószám: 18485529-1-42 Technikai szám: 0286

Köszönjük, hogy valóban több lehetett, mint egy ételosztás!

Budapest - A Baptista Szeretetszolgálat Utcafront szolgálata Kőbánya önkormányzatának támogatásával „Több mint ételosztás” elnevezéssel egy komplex szolgáltatást nyújtó rendezvényre várta 2024. február 10-én, szombaton elsősorban a 10. kerületi közterületen és az intézményekben élő, hajléktalan embereket.

Mentőcsapatunk tagjait köszöntötték a törökországi földrengés évfordulóján

Budapest - A Yunus Emre Török Kulturális Intézetben látták vendégül azokat a magyar kutató-mentő csapatokat és családtagjaikat, akik az egy évvel ezelőtt bekövetkezett földrengések után harmincöt túlélőt emeltek ki a romok alól.

Lap tetejére