“WITH FAITH AND COMPETENCE”

AKTUÁLIS HÍREINK

Adminisztrátor munkatársat keres a Baptista Szeretetszolgálat

Budapest - Hosszabb távra keressük azt az adminisztrátor kollégát, aki heti 16-20 órában segíti majd a Baptista Szeretetszolgálat EJSZ Gazdasági ellenőrzési osztály munkáját.

Szeretet Koncert két kárpátaljai gyermekotthon háborús árváiért

Budapest - Nyolc segélyszervezet a magyar zenei élet legnevesebb előadóit kérte fel arra, hogy egy közös jótékonysági koncert keretében művészetükkel hitet tegyenek a béke és a szeretet mellett.

‘YouACT’ Pályázati Közlemény

Örömmel tudatjuk, hogy a ‘YouACT’ pályázati felhívásunkra magas színvonalú pályamunkák érkezetek.

Az Ukrajnából egyedül menekülő találékony tinédzser meggyőzte a magyar iskolát, hogy fogadja be

Pályázati felhívás ifjúsági szervezeteknek

Örömmel tesszük közzé az “End Climate Change, Start Climate of Change” programunk keretében meghirdetett ’YouACT’ kisléptékű, ifjúsági szervezeteket célzó felhívásunkat!

Mérlegképes könyvelő-pénzügyi munkatárs állást hirdet a Baptista Szeretetszolgálat

Szervezetünk központi irodájába keressük az önállóan és csapatban is dolgozni tudó, legalább 3 éves gyakorlattal rendelkező munkatársunkat, teljes munkaidőben.

Újabb adomány a LIDL Magyarországtól, nagyobb léptékekben folytatódhat a rászorultak ellátása

PÁKOZD - Nagy mennyiségű adomány érkezett a Baptista Szeretetszolgálat logisztikai központjába, ahonnan folyamatos a rászorultak ellátása.

Látásadó oktatási missziós konferencia

Tiszafüred - „Őszinte, felszabadult alkalom volt. Az őszinteség utat nyitott a valós problémákról való beszélgetésre. Természetes módon megosztottuk egymással a szolgálatból fakadó kérdéseinket, tapasztalatainkat vagy akár a félelmeinket is. Isten jelenléte kézzelfogható volt. Most világosan látom, hogy mi a dolgom” – összegezte egy résztvevő, mit jelentett számára a Baptista Szeretetszolgálat február 2–3-án megtartott látásadó oktatási missziós konferenciája.

Áprilisban nyíló családok átmeneti otthona keres munkatársakat

Békés - A Baptista Szeretetszolgálathoz tartozó Országos Szociális Intézményfenntartó Központ teljes állású munkatársakat keres családgondozó, szakgondozó-gondozó munkakörökbe Békés városában hamarosan nyíló Csillagmajor Családok Átmeneti Otthonába.

Szeretet. Szolgálat.

Lap tetejére